Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Lămpi art deco

Lampisilumini vă oferă corpuri de iluminat în fiecare stil, inclusiv Art Deco. Acestea ies în evidență datorită materialelor și a designului. Iubiți lămpile Art Deco? La noi, găsiți corpurile de iluminat perfecte în stil Art Deco!
Lămpi art deco
237 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
237 articole
Filtre
Setati descendent

Cum arată lămpile Art Deco?

Corpurile de iluminat originale Art Deco datează din anii 1920 – 1930. Aceste modele sunt relansate periodic. Așadar, toate lămpile Art Deco din gama noastră sunt noi și contemporane, dar în stilul anilor 1920 și 1930.
Stilul Art Deco este considerat elegant și luxos. La vremea respectivă, era o reacție la formele rotunde și organice ale stilului Art Nouveau. La lămpile Art Deco se pot observa influențe ale cubismului, modernismului și futurismului. Un amestec frumos, eclectic! Empire State Building din New York este, de asemenea, un bun exemplu al acestui stil. Mișcarea internațională de atunci este încă foarte populară. De aceea oferim o colecție largă de corpuri de iluminat în stil Art Deco!

Comandați corpuri de iluminat Art Deco

În gama de lămpi Art Deco de la lampisilumini veți găsi lămpi pentru diverse spații și cu funcții variate, precum pendule Art Deco, plafoniere și aplice de perete. Avem câte o lampă Art Deco potrivită pentru fiecare spațiu și preferință! Vă este greu să alegeți dintr-o gamă atât de largă? Ne putem imagina acest lucru. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor.

new