Lumini de exterior

Peste 350 de lămpi de exterior în stoc și direct disponibile pentru dumneavoastră!
Lumini de exterior
584 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
  1. Oferte săptămânale

584 articole
Filtre
Setati descendent

Iluminat exterior

Lămpile de exterior sunt ideale pentru a asigura o iluminare suplimentară sau pentru a vă decora grădina, terasa și aleea de acces. Luminile de exterior sunt disponibile într-o varietate de forme care sunt potrivite pentru diferite funcții. Toate luminile de exterior au un indice IP care indică nivelul de protecție împotriva apei și a prafului, IP44 pentru protecția împotriva stropirii cu apă, IP65 și mai sus pentru protecția împotriva apei și a prafului. Cu selecția noastră mare de felinare de exterior, veți găsi cu siguranță felinarul frumos și ideal care să vă satisfacă nevoile, de la felinare cu LED-uri, spoturi de sol până la felinare de perete și coloane de exterior. În funcție de tipul de stil sau de atmosfera pe care doriți să o creați, aveți la dispoziție o gamă largă de lămpi din care puteți alege. Pentru terasa sau terasa dvs. alegeți dintr-o mare varietate de spoturi decorative care emit o lumină frumoasă, iluminarea cu LED-uri pentru patul dvs. de trandafiri sau arbuștii din grădină, precum și lămpile de podea sau de masă pentru a vă îmbunătăți iluminarea sau pentru a crea o atmosferă frumoasă și o lumină atmosferică. O gamă largă de lămpi cu senzori pentru ușa de la intrare sau lămpi cu LED-uri cu putere mare, care luminează zone precum garajul. Avem o gamă largă și decorativă de lumini solare ecologice și eficiente din punct de vedere energetic, care pot deveni parte din iluminatul exterior și în aer liber.

Lămpile decorative de exterior, caracteristici unice.

La lampisilumini.ro veți găsi o colecție mare de corpuri de iluminat decorative, unice, care vor adăuga culoare și stil grădinii sau terasei dumneavoastră. Alegeți dintr-o varietate de stâlpi de diferite culori și mărimi pentru a vă ilumina cărarea din grădină sau aleea de acces. Fie că este vorba de luminile noastre cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic, care vor continua să lumineze zona aleasă de dvs. timp de ani de zile, fie că este vorba de luminile de perete sau de tavan care vin cu senzori de mișcare, care pot fi un iluminat de securitate suplimentar de care ați putea avea nevoie. Proiectoarele de sol care pot merge la adâncime sub pământ sunt foarte bine protejate împotriva deteriorării și sunt impermeabile, unele proiectoare de sol pot suporta până la 5000 kg de greutate, ceea ce le face ideale pentru carosabil. Vârfurile sau stâlpii de grădină sunt perfecți pentru a pune în evidență copacii și florile seara, creând o atmosferă frumoasă și primitoare în serile de vară. Optați pentru lumini LED colorate RGB și becuri LED pentru a adăuga culoare oriunde doriți în grădină.

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi atunci când vine vorba de iluminat exterior?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea lampa dreapta în aer liber. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim sfaturi gratuite și vă vom ajuta să obțineți lumina potrivită pentru tine.

new