Set de becuri din mai multe piese

Economisiți în schimb cu becurile noastre multipack!

Aveți nevoie de mai multe becuri? Ei bine, nu căutați mai departe. Gama noastră de becuri multipachet variază de la seturi 2S, 3S, 5S și 10s! Economisiți mai mult atunci când vă cumpărați multipack-uri, profitați acum!

Set de becuri din mai multe piese
101 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
 1. Set-de-5-lămpi-GU10-7.5W-3000K
  Set de 5 lămpi GU10 7.5W 3000K
  Pe stoc
  F
  149,00 lei 105,00 lei
  • Transport gratuit de la 2000 lei
  • 30 de zile drept de retur
  • Returnări gratuite
 2. Oferte săptămânale

101 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Multi pack becuri

Cost mod eficient și convenabil de a cumpăra mai multe becuri în pachete simple sau setate! Ideal dacă sunteți de cumpărare lumini, care necesită mai multe becuri sau doriți să aveți un pachet de rezervă pentru a păstra.

Toate tipurile de becuri pachete multiple pot fi găsite chiar aici!

Avem diferite tipuri de becuri pachete multiple, variind de la E27, E14, G9 și GU10 sub formă de lumini cu halogen, becuri incandescente sau lumini cu LED-uri. Multi pack becuri sunt perfecte pentru a fi achiziționate împreună cu candelabre, spoturi, lumini suspendate, lumini de perete sau de masă și lămpi de podea. Găsiți mai multe decorative si practice împacheteze becuri și să profite acum!

Aveți nevoie de ajutor sau sfătui atunci când vine vorba de becuri multi-pack de lumină?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea bec potrivit pentru tine. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim consultanță gratuită și noi suntem aici pentru a ajuta

new