10% reducere suplimentară la tot* >

Plafoniere smart

Controlați plafoniera smart din fotoliu!

Cu o plafonieră smart, nu mai aveți nevoie de un întrerupător! Este ușor de controlat prin WiFi cu o aplicație pe smartphone, tabletă sau Home Assistant. Cu niște plafoniere smart creați mai multă ambianță atunci când le estompați din aplicație. Acest tip de plafonieră smart cu WiFi nu trebuie să lipsească din interiorul locuinței dvs.

Plafoniere smart
110 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 500 lei
    • 30 de zile drept de retur
110 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

O plafonieră smart pentru orice interior!

E momentul să vă modernizați interiorul locuinței cu iluminatul inteligent. O plafonieră smart este o necesitate în living, birou sau sufragerie. Pe lângă faptul că sunt foarte durabile, acestea au și mai multe funcții utile pe care un bec normal nu le deține. Becurile smart pot fi, de asemenea, comandate separat în magazinul nostru. Căutați o plafonieră? În acest caz, aruncați o privire asupra ofertei noastre online de plafoniere.

Plafonierele smart sunt viitorul
Iluminatul inteligent este utilizat din ce în ce mai mult la interior, deoarece este convenabil! Conectați plafoniera la WiFi și apoi toate celelalte becuri smart. Le puteți controla cu ușurință prin intermediul unei aplicații de pe telefon, tabletă sau Home Assistant. Reglați pur și simplu numărul de lumeni (intensitatea luminii) și Kelvin (temperatura culorii). Astfel, aveți întotdeauna ambianța dorită în cameră. De asemenea, puteți crea diferite grupuri și camere în aplicație. Acest lucru vă permite să porniți sau să stingeți becurile într-o clipă. Gata cu bătaia de cap cu diferite întrerupătoare! De asemenea, puteți seta luminile Wi-Fi cu un cronometru, astfel încât să pară că cineva este mereu acasă.Nu vă puteți decide?

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi plafoniera smart potrivită? Personalul nostru din departamentul de asistență pentru clienți vă stă la dispoziție. Echipa noastră vă va ajuta să găsiți plafoniera perfectă pentru locuința dvs. Trimiteți un e-mail, sunați sau contactați-ne prin chat cu toate întrebările dvs. și vă vor ajuta.

new