10% reducere suplimentară la tot* >

Iluminat inteligent

Cele mai frumoase corpuri de iluminat inteligent pentru interior și exterior!

La lampisilumini puteți cumpăra corpuri de ilumat smart pentru orice cameră. Gama noastră include atât corpuri de iluminat pentru interior, cât și pentru exterior. Controlați cu ușurință iluminatul inteligent cu telefonul, tableta sau Google Home și bucurați-vă de confortul frumoaselor lumini controlate prin WiFi din gama noastră!

Iluminat inteligent
437 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 500 lei
    • 30 de zile drept de retur
437 articole
Filtre
Setati descendent

Iluminatul inteligent este viitorul

Iluminatul inteligent devine din ce în ce mai popular în locuințele de astăzi. Puteți conecta aceste lumini prin WiFi. Principalul avantaj este că iluminatul inteligent este ușor de controlat, de exemplu, cu aplicația Tuya de pe smartphone, tabletă sau Home Assistant. Ca să nu trebuiască să vă ridicați din fotoliu pentru a aprinde luminile!Lămpi smart cu multe posibilități

Lămpile inteligente au multe funcții utile. Puteți regla cu ușurință intensitatea luminii (lumeni) și temperatura culorii (Kelvin) pentru a crea o atmosferă excelentă în cameră. Astfel nu aveți nevoie de un dimmer separat – ce convenabil! De asemenea, puteți să vă asigurați că luminile Wi-Fi se pornesc și se sting atunci când alegeți, prin setarea unui temporizator în aplicație. Astfel, nu veți uita niciodată să opriți lămpile smart sau puteți să dați impresia că cineva este întotdeauna acasă. Prin urmare, este un sistem de iluminat care poate fi folosit și ca o soluție antiefracție.

Lămpile smart pot fi conectate la încăperi din aplicație, permițându-vă să activați sau să dezactivați toate luminile inteligente dintr-o anumită cameră în același timp. De exemplu, cele din living, sufragerie sau dormitor. Drept urmare, vă bucurați întotdeauna de ambianța dorită în locuința dvs. Puteți să estompați în mod uniform corpurile de iluminat smart din încăpere, dar și să ajustați culoarea acestora. De exemplu, puteți selecta o lumină verde, albastră, portocalie sau roșie. Așa că atunci când organizați o petrecere acasă, nu trebuie să scoateți luminile de discotecă din pod! De asemenea, puteți imita luminile unui răsărit de soare la cafeaua de dimineață. Corpurile de iluminat smart vă oferă posibilități aproape nelimitate.Becuri WiFi pentru fiecare accesoriu

La lampisilumini puteți alege dintre mai multe tipuri diferite de accesorii pentru becurile dvs. smart. Acestea transformă fiecare corp de iluminat într-o lumină inteligentă. Orice, de la spoturile moderne din hol până la minunata lampă suspendată de deasupra mesei, poate fi transformat în tr-un corp de iluminat inteligent. O selecție de accesorii cu iluminat integrat cu LED-uri includ și iluminat inteligent. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji dacă ați cumpărat sursa de lumină potrivită și puteți face o alegere sustenabilă.Aveți întrebări despre iluminatul inteligent?

Găsirea corpului de iluminat inteligent nu este întotdeauna ușoară. În living, adesea doriți o altă lampă smart decât cea din dormitor. Nu vă puteți decide pe care să o comandați? Puteți contacta echipa noastră de asistență pentru clienți cu toate întrebările despre iluminatul cu WiFi. Echipa noastră este gata să vă ajute să găsiți corpurile de iluminat inteligente perfecte pentru interiorul locuinței dvs. Ne puteți contacta cu ușurință apelându-ne, trimițând un e-mail sau utilizând funcția de chat. Împreună, vom găsi iluminatul inteligent care se potrivește interiorului locuinței dvs.!

new

Produs nou