Spoturi LED

Spoturi LED pentru fiecare stil de viață

Cu spoturile LED iluminați interiorul locuinței într-un mod elegant și eficient din punct de vedere energetic. Un corp de iluminat LED cu mai multe spoturi reglabile poate crea accente de lumină și o ambianță plăcută în încăpere. Găsiți spoturile LED perfecte pentru iluminatul de bază eficient!

Spoturi LED
33 articole
Filtre
Setati descendent
  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur
 1. Spot-la-sol-modern-din-aluminiu-cu-LED-IP65---Pod
  Spot la sol modern din aluminiu cu LED IP65 - Pod
  1.039,00 lei 589,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
33 articole
Filtre
Setati descendent

Spoturi LED montate pe suprafețe pentru fiecare interior

La lampisilumini, veți găsi spoturi LED montate pe suprafețe în diferite stiluri. Avem spoturi frumoase din lemn și spoturi minimaliste moderne pentru montare pe suprafețe. Aceste spoturi oferă iluminatul de bază perfect pentru interiorul locuinței și sunt adesea rotative și reglabile. De exemplu, spoturile cu LED montate pe suprafețe sunt ideale pentru a ilumina corect anumite zone din casa dvs., de exemplu, un tablou sau blatul din bucătărie. Încă sunteți în căutarea spoturilor LED montate pe suprafețe potrivite pentru interiorul locuinței dvs.? În acest caz, aruncați o privire asupra spoturilor noastre încastrate și asupra tuturor spoturilor LED.

Spoturi cu LED: o alegere sustenabilă

Un avantaj al spoturilor LED montate pe suprafețe este că sunt durabile. Spoturile LED montate pe suprafețe au o durată de viață lungă și au un consum redus de energie. Deoarece spoturile LED montate pe suprafețe (cu LED) formează oferă adesea iluminatul de bază al interiorului, nu doriți să le înlocuiți prea des. Prin urmare, alegeți un spot LED montat pe suprafețe cu durată lungă de viață. De asemenea, acestea pot fi combinate frumos cu spoturile de tavan cu LED. Găsiți spoturile cu LED perfecte la lampisilumini.

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege spoturi LED montate pe suprafețe?

Alegerea spoturilor de bază potrivite poate fi dificilă. De aceea, echipa noastră de servicii pentru clienți este întotdeauna gata să vă răspundă la toate întrebările despre spoturile LED montate pe suprafețe. Nu ezitați să ne contactați și împreună vom găsi spotul LED montat perfect, potrivit pentru interior!

new