Pentru societați comerciale

În calitate de client business, plătiți întotdeauna cel mai mic preț la lampisilumini, beneficiind și de oferte speciale și reduceri exclusive. Colecția noastră QAZQA Professional este adaptată pentru clientul business. Acest tip de iluminat este destinat exclusiv clienților business și este ușor de instalat.De ce să comandați comercial?

  • Întotdeauna prețul cel mai mic! - În calitate de client de afaceri, plătiți întotdeauna cel mai mic preț la lampisilumini, cu reduceri exclusive. Dacă reducerea promoțională la lampisilumini este mai mare decât reducerea standard, i se va adăuga o reducere suplimentară pentru a vă oferi o marjă bună la fiecare comandă.
  • Reducere exclusivă la colecția QAZQA Professional - Această linie de produse este adaptată complet nevoilor partenerilor noștri de afaceri. De exemplu, procesul de instalare este foarte simplu, iar linia constă dintr-o selecție largă de spoturi (încastrate) și iluminare pe șină. QAZQA Professional nu face parte din ofertele obișnuite ale lampisilumini, dar se aplică în continuare reducerea dvs. ca și client de afaceri!

*Vedeți aici ce este bonusul de loialitate în cazul clienților business!

 

 

 


Esența soluțiilor de iluminat pentru companii

Soluțiile adecvate de iluminat pentru afacerea dvs. sunt esențiale pentru imaginea acesteia. În cadrul lampisilumini, suntem conștienți că fiecare sector are nevoi diferite și că acest lucru influențează și alegerea corpurilor de iluminat. Fie că este vorba de clădiri de birouri, unități de catering, iluminat profesional de exterior sau companii de servicii și comerciale, gama noastră largă de produse vă pune la dispoziție soluțiile de iluminat potrivite pentru orice utilizare în domeniul afacerilor. Soluții funcționale, dar care creează și o atmosferă mai plăcută.

 

În funcție de tipul camerei (dimensiunile, interiorul, stilul spațiului respectiv), este important să luați în considerare anumiți factori. Planul de iluminat este de o importanță decisivă. Gradul de utilizare a unei camere depinde de numărul de surse de lumină și de amplasarea acestora. Pentru un mediu de lucru prietenos, un număr suficient de lumeni este foarte important, iar caracteristica principală coordonată pe care mizează sectorul ospitalității este o atmosferă primitoare. La nevoie, echipa noastră de consultanți tehnici în domeniul iluminatului vă poate acorda asistență pentru elaborarea unui plan de iluminat și/sau pentru selectarea corpurilor de iluminat pentru scopuri comerciale.

 

Concentrați-vă asupra durabilității

Atât din perspectiva angajaților, cât și din cea a clienților, durabilitatea reprezintă un factor decisiv din ce în ce mai important atunci când trebuie să aleagă o organizație. Iluminatul poate contribui la acest lucru, deoarece accentul cade asupra iluminatului durabil cu LED-uri. În special dacă o organizație folosește becuri cu halogen sau cu incandescență, această situație aduce cu sine beneficii semnificative. Dacă se utilizează deja iluminatul cu LED-uri, se poate selecta o soluție de integrare inteligentă, pentru a reduce și mai mult consumul de energie. Corpurile de iluminat pot fi aprinse și stinse automat, pot fi controlate de la distanță și pot fi integrate cu alte dispozitive inteligente. Acest lucru permite ca întregul sistem să fie gestionat centralizat.

 

QAZQA Professional

Linia noastră QAZQA Professional include o gamă largă de soluții de iluminat montate pe șine, dar și spoturi încastrate și montate pe suprafețe. Soluția perfectă pentru accente luminoase sau pentru combinații creative cu iluminat indirect. În calitate de client business, veți beneficia de reduceri exclusive la produsele QAZQA Professional!


  • Întotdeauna prețul cel mai mic!
  • Reducere exclusivă la QAZQA Professional
  • Sfaturi profesionale gratuite pentru iluminat