Abajururi

Mai mult de 100 de abajururi personalizate în diferite culori și dimensiuni!
Abajururi
166 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Oferte săptămânale

166 articole
Filtre
Setati descendent

Abajur de lampă

O mare varietate de abajururi frumoase și elegante, în diferite culori și dimensiuni. Poți cumpăra abajurul care se va potrivi cu siguranță cu lumina aleasă de tine, îl poți asorta cu lampa de masă, cu lampa de podea sau cu lumina suspendată! Abajururi de cupru și oțel pentru globuri suspendate din material textil pot fi personalizate pentru o lampă nouă sau una existentă. La prețul nostru scăzut, puteți cumpăra mai multe nuanțe de lumină care să se potrivească cu lumina pe care ați ales-o, astfel încât să aveți o lumină "nouă" de fiecare dată când vă schimbați starea de spirit. Abajururile moderne și retro sunt potrivite pentru lămpi de perete sau pentru abajururi mici clasice care se potrivesc frumos pe candelabre, alegeți dispozitivul care se potrivește lămpii dvs. E27 sau E14, dacă lampa dvs. existentă are un bec mai mic, adăugați la comandă un inel de ajustare E27 la E14. Veți găsi abajururi luminoase și frumoase, care sunt sigur că vor complimenta stilul și decorul lămpii de masă din dormitor sau din camera de zi sau umbra lumii industriale moderne suspendate este lampa de podea Arc! Posibilitățile sunt infinite când vine vorba de abajururi.

Completați lampa cu un abajur adecvat!

Avem o varietate de abajururi disponibile pentru aproape toate tipurile de lămpi, fie că este vorba de o lampă de tavan, o lampă de podea sau lămpi cu clemă pentru candelabre, toate pot fi găsite aici! Abajururile noastre pentru lămpi sunt disponibile în toate formele, dimensiunile, culorile și țesăturile, permițându-vă să alegeți un abajur care să se potrivească cu lampa și decorul dumneavoastră. Dacă aveți deja o lampă care necesită verdeață, vă puteți personaliza lampa, completând-o cu un abajur care să se potrivească cu lampa și decorul dvs.

Abajururi ușor de asamblat.

Gama noastră de abajururi este ușor de manevrat și de instalat pe lampa suspendată, lampa de podea sau lampa de perete. Deoarece abajururile noastre sunt prevăzute cu rame de păianjen, acestea permit instalarea ușoară a lămpilor suspendate sau cu clips. Dacă întâmpinați probleme în timpul utilizării abajurului, vă rugăm să contactați serviciile noastre, care vă vor ajuta. Lampa dvs. va ieși cu siguranță în evidență cu colecția noastră unică de abajururi disponibile pentru toate tipurile de corpuri de iluminat!

Aveți nevoie de ajutor sau sfat?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna de ajutor disponibil pentru a vă ajuta. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim consultanță gratuită și noi suntem aici pentru a ajuta!

new