Abajururi

Mai mult de 100 de abajururi individuale dintr-o varietate de culori si dimensiuni!
Abajururi
177 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Săptămâni cu oferte la iluminat interio

177 articole
Filtre
Setati descendent

Abajururi

O gamă largă de frumoase și elegante nuanțe lampă într-o varietate de culori si dimensiuni. Aveți posibilitatea de a achiziționa un abajur, care este sigur pentru a se potrivi cu lumina aleasă, aceasta pereche cu lampă de masă, lampa de podea sau lumina ta pandantiv! De la cupru la oțel agățat nuanțe glob pentru nuanțe tesatura pe care le puteți personaliza cu o lampă nouă sau una existentă. Cu prețurile noastre mici, puteti sa cumpere mai multe nuanțe deschise pentru a merge cu lumina aleasă astfel încât să puteți avea un „nou“ lumina de fiecare dată când schimbați decorul. abajur modernă și retro potrivite pentru lumini de perete sau abajururi clasic mici să se așeze frumos pe candelabre, alege montarea care se potrivește lampa de la E27 sau E14, în cazul în care lampa existentă are o funcție mai mică suport bec adăugați inelul de reglare E27 la E14 dumneavoastră Ordin. Veți găsi mai luminos și abajururi frumoase, care este sigur de a compliment stilul dvs. și decor pentru lampa de masă dormitor sau camera de zi sau un agățat glob umbră modern și industriale pentru lampa de etaj Arc! Alegerile sunt nelimitate atunci când vine vorba de abajururi noastre.

Compliment lampa cu o nuanta de potrivire!

{{Cod customVar = shop_name_catpital}} are o varietate de abajururi disponibile pentru aproape toate tipurile de lămpi, fie că este vorba de lampa de tavan, lampa de podea sau clemă de lămpi pentru candelabre, toate sunt găsite aici! lămpile nuanțe vin în toate formele, dimensiunile, culori si materiale, permițându-vă să alegeți o nuanta care se va potrivi cu lampa și decorul. Dacă aveți deja o lampă care necesită o umbră, puteți personaliza lampa prin complimenting cu o nuanta care se va potrivi cu lampa și decorul.

Ușor de asamblat abajururi.

Gama noastra de abajururi sunt ușor de instalat pe pandantiv lampa, lampa de etaj sau lampa de perete și de a folosi. Ca abajururi vin cu rame de paianjen, acest lucru permite o instalare ușoară să fie Rezistă sau un clip pe lămpile dumneavoastră. Dacă întâmpinați dificultăți la utilizarea nuanța lămpii, vă rugăm să servicii contact cu clientul, deoarece acestea vă va ajuta în continuare. Lampa ta este sigur să iasă în evidență cu colecția noastră unică de abajururi disponibile pentru toate tipurile de accesorii!

Aveți nevoie de ajutor sau sfat?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna de ajutor disponibil pentru a vă ajuta. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim consultanță gratuită și noi suntem aici pentru a ajuta!

new

Produs nou