Lustre pendul

Creați mai multă ambianță cu o lustră pendul!
Lustrele pendul dau tonul în living, în sufragerie sau în dormitor! Descoperiți gama noastră largă de lămpi suspendate. De la lustre pendul industriale până la modele moderne, cu prețuri accesibile. La lampisilumini le avem pe toate, la prețuri excelente!
Lustre pendul
1017 articole
Filtre
Setati descendent
 1. Smart-hanglamp-zwart-incl.-5-Wifi-GU10---Jeana
  Smart hanglamp zwart incl. 5 Wifi GU10 - Jeana
  F
  1.529,00 lei 945,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur
 2. Art-deco-hanglamp-brons-met-amber-glas-8-lichts---Sandra
  Art deco hanglamp brons met amber glas 8-lichts - Sandra
  2.079,00 lei 1.405,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 3. Suspensie-vintage-auriu-antic-rotund-3-lumini---Linden
  Suspensie vintage auriu antic rotund 3 lumini - Linden
  2.425,00 lei 1.489,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 4. Hanglamp-zwart-met-smoke-glas-rond-7-lichts---Sandra
  Hanglamp zwart met smoke glas rond 7-lichts - Sandra
  1.979,00 lei 1.139,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 5. Set-de-5-lămpi-suspendate-de-design-negru---Sârme
  Set de 5 lămpi suspendate de design negru - Sârme
  2.555,00 lei 1.375,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
1017 articole
Filtre
Setati descendent

Doriți să cumpărați lustre pendul?

Lustrele pendul sunt printre cele mai căutate corpuri de iluminat, iar acest lucru are un motiv întemeiat. Lămpile suspendate creează imediat o ambianță plăcută. Lustrele pendul de designer contribuie la crearea unei atmosfere plăcute în living, în sufragerie sau în dormitor. Am selectat aceste lustre pendul pentru dvs., astfel încât să aveți rapid o imagine de ansamblu asupra gamei de lustre cu pendul pe care le oferim. Veți găsi, fără îndoială, lampa suspendată ideală la lampisilumini!

Toate tipurile de lămpi suspendate într-un singur loc

Gama noastră de lămpi suspendate cuprinde nenumărate articole de acest tip, atât mari, cât și mici. La noi veți găsi designerul dorit, lustre pendul reglabile sau lustre pendul industriale! Căutați lămpi suspendate negre sau lămpi suspendate din sticlă? Filtrați lustrele pendul după culoare, stil, încăpere sau material și alegeți imediat mult mai ușor!

Creați mai multă atmosferă cu lustrele pendul

Iluminatul interior poate avea o influență decisivă asupra atmosferei din locuință. Cu lustra pendul potrivită, obțineți cu ușurință o iluminare bună 1n întreaga încăpere. Atunci când optați pentru lustre pendul cu intensitate reglabilă, alegeți de fapt și ce atmosferă doriți să creați: iluminatul practic, atunci când doriți să vedeți totul clar sau iluminatul estompat, pentru o seară romantică și relaxantă. Și designul potrivit este important! La lampisilumini, veți găsi o gamă largă cu cele mai frumoase corpuri de iluminat suspendate, care se potrivesc oricărui stil de interior. De la lămpi minimaliste și moderne până la lămpi rustice: le avem pe toate. De asemenea, avem întotdeauna diverse lustre pendul la ofertă, astfel încât să puteți obține corpuri de iluminat suspendate ieftine!

Lămpi suspendate la lampisilumini!

Aveți și alte întrebări despre găsirea lustrei pendul perfecte? Funcția noastră de chat live vă pune în contact direct cu unul dintre angajații noștri. Acesta vă va răspunde la toate întrebările despre lustrele noastre pendul. Ați prefera să alegeți un produs cu adevărat eficient din punct de vedere energetic? În acest caz, aruncați o privire asupra gamei noastre de lumini suspendate cu LED. Împreună cu noi, veți găsi lustrele pendul ideale!

new

Produs nou