Sursă de lumină gratuită, în valoare de 50 lei* | Mai multe informații >

Lustre pendul

Creați mai multă ambianță cu o lustră pendul!
Lustrele pendul dau tonul în living, în sufragerie sau în dormitor! Descoperiți gama noastră largă de lămpi suspendate. De la lustre pendul industriale până la modele moderne, cu prețuri accesibile. La lampisilumini le avem pe toate, la prețuri excelente!
Lustre pendul
982 articole
Filtre
Setati descendent
  • Transport gratuit de la 2000 lei
  • 30 de zile drept de retur
 1. Candelabru-vintage-de-aur-cu-5-lumini---Botanica
  Candelabru vintage de aur cu 5 lumini - Botanica
  1.545,00 lei 905,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 2. Lampă-suspendată-Art-Deco-cristal-cu-aur-65-cm---Kasbah
  Lampă suspendată Art Deco cristal cu aur 65 cm - Kasbah
  4.359,00 lei 2.809,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 3. Suspensie-Art-Deco-neagra-cu-oglinda-fumurie-1-lumina---Pallon
  Suspensie Art Deco neagra cu oglinda fumurie 1 lumina - Pallon
  535,00 lei 389,00 lei
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 4. Suspensie-design-auriu-70-cm---Wire-Dos
  Suspensie design auriu 70 cm - Wire Dos
  3.279,00 lei 1.819,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
982 articole
Filtre
Setati descendent

Doriți să cumpărați lustre pendul?

Lustrele pendul sunt printre cele mai căutate corpuri de iluminat, iar acest lucru are un motiv întemeiat. Lămpile suspendate creează imediat o ambianță plăcută. Lustrele pendul de designer contribuie la crearea unei atmosfere plăcute în living, în sufragerie sau în dormitor. Am selectat aceste lustre pendul pentru dvs., astfel încât să aveți rapid o imagine de ansamblu asupra gamei de lustre cu pendul pe care le oferim. Veți găsi, fără îndoială, lampa suspendată ideală la lampisilumini!

Toate tipurile de lămpi suspendate într-un singur loc

Gama noastră de lămpi suspendate cuprinde nenumărate articole de acest tip, atât mari, cât și mici. La noi veți găsi designerul dorit, lustre pendul reglabile sau lustre pendul industriale! Căutați lămpi suspendate negre sau lămpi suspendate din sticlă? Filtrați lustrele pendul după culoare, stil, încăpere sau material și alegeți imediat mult mai ușor!

Creați mai multă atmosferă cu lustrele pendul

Iluminatul interior poate avea o influență decisivă asupra atmosferei din locuință. Cu lustra pendul potrivită, obțineți cu ușurință o iluminare bună 1n întreaga încăpere. Atunci când optați pentru lustre pendul cu intensitate reglabilă, alegeți de fapt și ce atmosferă doriți să creați: iluminatul practic, atunci când doriți să vedeți totul clar sau iluminatul estompat, pentru o seară romantică și relaxantă. Și designul potrivit este important! La lampisilumini, veți găsi o gamă largă cu cele mai frumoase corpuri de iluminat suspendate, care se potrivesc oricărui stil de interior. De la lămpi minimaliste și moderne până la lămpi rustice: le avem pe toate. De asemenea, avem întotdeauna diverse lustre pendul la ofertă, astfel încât să puteți obține corpuri de iluminat suspendate ieftine!

Lămpi suspendate la lampisilumini!

Aveți și alte întrebări despre găsirea lustrei pendul perfecte? Funcția noastră de chat live vă pune în contact direct cu unul dintre angajații noștri. Acesta vă va răspunde la toate întrebările despre lustrele noastre pendul. Ați prefera să alegeți un produs cu adevărat eficient din punct de vedere energetic? În acest caz, aruncați o privire asupra gamei noastre de lumini suspendate cu LED. Împreună cu noi, veți găsi lustrele pendul ideale!

new