10% reducere suplimentară la tot* >

Lămpi solare

O selecție de lămpi solare de grădină pentru dvs.

Lămpile solare de grădină sunt perfecte pentru a ilumina grădina rapid și ușor. Cu o lampă solară nu aveți nevoie de electricitate și, deci, nici de cabluri. În gama noastră, veți găsi o varietate de lămpi solare frumoase de exterior!

Lămpi solare
14 articole
Szűrés és rendezés
Setati descendent
 1. Set-de-3-pete-de-oțel-incl.-LED-IP44-solar--Rox
  Set de 3 pete de oțel incl. LED IP44 solar- Rox
  249,00 lei 169,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 2. Set-5-spoturi-moderne-pentru-sol-otel-IP44-solare---Tiny
  Set 5 spoturi moderne pentru sol otel IP44 solare - Tiny
  595,00 lei 339,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur
 3. Aplică-de-exterior-gri-închis-cu-LED-și-solar---Sunnie
  Aplică de exterior gri închis cu LED și solar - Sunnie
  645,00 lei 329,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 4. Spot-la-sol-cu-LED-pe-energie-solară-IP44---Tiny
  Spot la sol cu LED pe energie solară IP44 - Tiny
  149,00 lei 84,95 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 5. Aplică-de-exterior-gri-închis-cu-LED-și-solar---Sonne
  Aplică de exterior gri închis cu LED și solar - Sonne
  595,00 lei 219,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 6. Spot-la-sol,-cu-LED-uri-pe-energie-solară-IP44---Jorden
  Spot la sol, cu LED-uri pe energie solară IP44 - Jorden
  89,95 lei 68,95 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
14 articole
Szűrés és rendezés
Setati descendent

Lămpi solare fără fir pentru grădină

Lămpile solare nu trebuie să lipsească din grădină și pe terasă. În primul rând pentru ambianță, dar iluminatul grădinii are și o altă funcție: menținerea siguranței locuinței dvs. Cum puteți face acest lucru? Folosind lămpi solare de exterior. Lămpile solare de grădină sunt ideale pentru a vă ilumina rapid și ușor grădina într-un mod atractiv. Nu aveți nevoie de electricitate, așa că nu trebuie să întindeți cabluri! Lămpile cu energie solară sunt echipate cu un modul solar care se încărcă de la soare. Lămpile solare vin în toate formele și dimensiunile, de ex., lămpi de exterior cu senzor de mișcare sau lămpi solare concepute pentru balcon. Majoritatea lămpilor solare pentru grădină pot fi și cu LED, ceea ce înseamnă că sunt și foarte economice. Aici veți găsi, de asemenea, toate lămpile de exterior cu senzor de mișcare. Avem o gamă largă de lămpi de exterior alimentate cu energie solară, sigur veți găsi ceva și pentru dvs.! Lămpile solare sunt extrem de populare datorită consumului optim de energie și faptului că stochează energie solară în timpul zilei.

Corpurile de iluminat solare de exterior: durabile și funcționale

Căutați corpuri de iluminat sustenabile pentru exterior, dar nu știți unde să vă uitați? În acest caz, lampisilumini este locul potrivit. În această gamă de lămpi solare, veți găsi cea mai mare selecție de lămpi de grădină sustenabile care funcționează cu energie solară. Cu o lampă solară frumoasă de exterior, nu doar economisiți bani, dar aveți grijă și de mediu. Aceste lămpi solare sunt extrem de rezistente și vă pot lumina frumos grădina. În timpul zilei, lămpile solare se vor încărca de la soare, apoi vă puteți bucura de o lumină frumoasă și atrăgătoare în grădină și pe terasă după ce se lasă întunericul. Lămpile solare de exterior sunt cu adevărat un plus pentru grădina dvs. Există, de asemenea, o gamă largă de spoturi solare cu pivot. Le puteți instala cu ușurință în pământ și sunt gata să lumineze! O lampă solară este un adevărat atu în grădina dvs. și este o modalitate ușoară de a adăuga atmosferă în jurul casei. Este plăcut să puteți combina funcționalitatea și ambianța. Inspirați-vă din lămpile noastre solare și maximizați-vă timpul petrecut în aer liber.

Lămpile solare de la lampisilumini sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri. Avem lămpi de exterior în stil rustic, dar și variante moderne pentru o terasă sau grădină elegantă. Deci, avem câte ceva pentru fiecare!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi o lampă solară?

Gama de lămpi solare de grădină este vastă și oferă o selecție largă pentru fiecare dorință. Acest lucru poate face dificilă alegerea. La lampisilumini, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți lampa solară ideală pentru grădină. Nu ezitați să ne contactați prin intermediul funcției de chat, prin telefon sau prin e-mail și veți primi răspunsuri la toate întrebările despre lămpile noastre solare. Serviciul nostru pentru clienți vă așteaptă!

new