Lămpi incorporabile exterioare

Spoturi luminoase la sol în aer liber
Lămpi incorporabile exterioare
15 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Săptămâni cu oferte la iluminat interio

15 articole
Filtre
Setati descendent

Spoturi luminoase la sol în aer liber

Sol în aer liber și spoturi luminoase sunt ideale terase atunci când aveți nevoie pentru a lumina orice zonă în aer liber, cum ar fi grădină și drumul șoferului. Cu toate acestea, terenul nostru în aer liber și terase spoturi luminoase nu trebuie să fie doar pentru a obține lumină, dar ar putea fi, de asemenea, că v-ar dori pentru a ilumina dvs. flori de gradina, copaci sau de perete, împreună cu zona de terase. Avem o gamă largă de lumini de la fața locului la sol în aer liber, cum ar fi pete vârf la sol pentru copaci care evidențiază, un pat de flori si accesorii de gradina pentru spoturi luminoase cu LED-uri încastrate pentru durată mai lungă și mai eficiente energetic pentru spoturi luminoase la sol solar cu senzori de mișcare în cazul în care energia soarelui puteri lumina. Avem, de asemenea, seturi de spoturi luminoase de la sol la culoare RGB schimbare lumini pentru a adăuga culoare la zona dvs. în aer liber! Comanda la sol în aer liber și cofrajele lumini cu noi astăzi!

Încastrată, LED-uri și lumini la sol solare sunt toate găsite aici!

Veți găsi o varietate de teren în aer liber și lumini de terase, care este sigur pentru a satisface cerințele dumneavoastră! Completați sau gradina cale cu spoturi luminoase cu LED-uri de la sol încastrate care sunt calde de culoare albă sau RGB schimbare spoturi luminoase la sol încastrate ca iluminat decorativ pentru zona de terase. luminile noastre la fața locului și drum de acces cale la sol poate lua greutatea unei mașini permițându-vă să vedeți în întuneric, atunci când sunt de conducere în sus. De ce nu opta pentru spoturi luminoase cu LED-uri, care va dura mult mai mult și sunt mai eficiente energetic, economisind bani! Pe parcursul mai scurte zile ale anului, am nevoie de mai mult de iluminat asa ca de ce nu alege locurile noastre la sol solare cu senzori de mișcare sau lumini la fața locului la sol reglabile și înclinare care vă puteți iluminatul oriunde ai nevoie. Cu carcasele lor dovada rezistent la apă și meteorologice, există multe spoturi luminoase la sol în aer liber, de la IP44s-IP67s, în funcție de locul în care doriți să le monta. A se vedea gama noastră de lămpi de perete exterior, lămpi suspendate și iluminat decorativ pentru complimente sol și lumini de terase!

Aveți nevoie de ajutor sau sfătui atunci când vine vorba de sol și de terase de exterior lumini?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea unui reflector la sol în aer liber. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim consultanță gratuită și vă vom ajuta să obțineți lumina potrivită pentru tine.

new