Over ons - Over lampenlicht - banner

Despre lampisilumini

Lampisilumini a început ca un magazin de iluminat mic într-un oraș numit Valkenswaard, Olanda în 2007. Unsprezece ani mai târziu, Lampisilumini este lider de piață în industria de iluminat din Europa. Misiunea noastra este de a ajuta clientii nostri sa creeze mai mult spațiu pentru atmosferă și iluminare funcțională bazată pe gustul nostru și-ul clientului are nevoie.

Acum suntem o companie internațională, cu magazine online în 29 de țări, cele mari dintre piețele noastre de desfacere fiind Olanda, Belgia și Germania. Avem birouri de servicii pentru clienți peste tot în Europa.

Lampisilumini este o companie cu creștere rapidă. Gama pe care o avem pe stoc se compune din peste 3000 de produse, gata de a fi comandate. Clienții noștri ne pot contacta direct cu orice întrebare sau interogare despre iluminare. Vă stăm la dispoziție!

Lampisilumini este complet certificată de magazine Trusted. O platformă independentă de revizuire a clientului, care permite consumatorilor noștri la produsul social și experiența în exploatare. În plus față de clienți de partajare, Trusted Shops oferă lampisilumini.ro cu Trustmark complet vizibil la prima vedere, care indiciates că ne îndeplini criteriile noastre complete de calitate, ocupa de toate noastre date cu caracter personal-ul clientului, cu grijă, precum și furnizarea de o experiență sigură de cumpărături on-line cu protecție completă cumpărător.

Identificare Furnizor

Lamp en Licht Online B.V., acționând sub numele de "lampisilumini.ro"
Adresa firmei: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Olanda

Numărul de telefon: +40316306695
Adresa de e-mail: [email protected]

CoC number: 67722415
umăr TVA: RO43480832

Comisia Europeană oferă o platformă de soluționare a litigiilor on-line (ODR), care pot fi accesate la https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Suntem gata să participe la procedurile de soluționare a litigiilor extrajudiciare în fața unui organism de soluționare a litigiilor consumatorilor.