Aplice perete

Mai mult de 7 stiluri diferite de lămpi de perete!
Aplice perete
387 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Săptămâni cu oferte la iluminat interio

387 articole
Filtre
Setati descendent

Lumini de perete

Luminile de perete sunt ideale pentru crearea de iluminat suplimentare, stabilind o stare de spirit atmosferic într-o cameră sau pot fi pur și simplu o bucată decorativ. Alegeți dintr-o gamă largă de clasic, modern, rustic la perete industriale lămpile care se va potrivi cu stilul si design-ul. Pentru care vreodată zona pe care o alegeți o lampă pentru, să fie siguri că avem lumini care se va potrivi cu anumite spații sau decor. Consultați gama noastră de dormitor, camera de zi sau lumini de perete, chiar în aer liber.

Adăugați mai multă lumină sau atmosferă în camera utilizând un perete de lumină.

O lampă cu lumină indirectă oferă o cameră ales o caldura instantanee, primitoare și senzație de confortabil! Dacă aveți o cameră mare și necesită iluminare suplimentară, de ce nu se combina unele lumini, împreună cu luminile pandantiv sau tavan sau dacă aveți o cameră mică, puteți crea o iluzie folosind o lumina de perete pentru a crea spațiu și lumină. Ce zici de a merge pentru iluminat cu LED-uri sau de a alege Becuri LED pentru luminile de perete pentru o mai eficientă a energiei și de ieșire de lumină de durată mai lungă. În cazul în care nu este totul, cum despre crearea de design-ul propriu! Puteți amesteca lămpi de perete n'match prin alegerea lampa de perete și umbra care te avantajeaza. Alegeți o lampă de perete și personalizați-l cu tipul de abajur, dimensiunea și culoarea pe care doriți, cum ar fi cuprul. În acest fel va crea lumina perfecta care se va potrivi camera aleasă. Puteți găsi unele dintre lămpile noastre fac parte din seria sau colecții, aceasta vă permite să proiecteze o cameră cu aceeași colecție variind de la lumini de tavan, lămpi de masă și lămpi de podea.

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi atunci când vine vorba de perete de iluminat?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea lampa dreapta. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim sfaturi gratuite și vă vom ajuta să obțineți lumina potrivită pentru tine.

new