Ventilatoare de tavan

O gamă largă de ventilator de tavan multifuncțional lumini disponibile!

Lumini multi-funcțional ventilator de tavan pentru utilizare atât în ​​vară și de iarnă! Ideal pentru serile calde de vară și înăbușitor, un must have pentru zone acasă sau la birou pentru iluminat frumos și bună circulație a aerului pentru o răcoritoare și spațiu răcoros!

Ventilatoare de tavan
43 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Săptămâni cu oferte la iluminat interio

43 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

O varietate de fani tavan lumini

Check out noastre lumini funcționale și atmosferice ventilator de tavan care vin într-o varietate de stiluri și modele, perfect pentru dormitor, living sau birou spațiu! Gama noastră de lumini ventilator de tavan vin într-o serie de funcții care pot fi controlate fie prin cordoane trage tradiționale sau un finisaj modern, cu control de la distanță, înființat cronometre, setări de viteză precum și cu un control complet al luminii în sine, cu un simplu on / off funcție de comutare. Alegeți din diferite culori, cum ar fi, diferite finisaje de stil alb, negru și gri, care se va potrivi cu stilul și decor din industriale, moderne, la art deco. Creați decorul perfect cu o lumină atmosferică și elegant, ventilator Tavan cu opțiuni nelimitate!

Se răcește în timpul verii și se încălzească în timpul iernii!

Cele mai multe dintre luminile noastre ventilator de tavan vin complet cu ambele setări de vară și modul de iarnă, temperatura poate fi controlată fie prin cablul de tragere sau direct de pe telecomanda pentru a asigura buna circulatie a aerului în camera aleasă. Completați luminile ventilator de tavan cu consum redus de energie și de becuri cu LED-uri de lungă durată!

new