Ventilatoare de tavan

O gamă largă de lămpi multifuncționale pentru ventilatoare de tavan disponibile!

Lumini de ventilator de tavan multifuncțional pentru utilizare atât vara, cât și iarna! Ideal pentru acele seri de vară călduroase și umede, aveți nevoie de zone ale casei sau biroului dvs. cu iluminare frumoasă și flux de aer pentru un spațiu răcoros și aerisit!

Ventilatoare de tavan
41 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Oferte săptămânale

41 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

O varietate de fani tavan lumini

Check out noastre lumini funcționale și atmosferice ventilator de tavan care vin într-o varietate de stiluri și modele, perfect pentru dormitor, living sau birou spațiu! Gama noastră de lumini ventilator de tavan vin într-o serie de funcții care pot fi controlate fie prin cordoane trage tradiționale sau un finisaj modern, cu control de la distanță, înființat cronometre, setări de viteză precum și cu un control complet al luminii în sine, cu un simplu on / off funcție de comutare. Alegeți din diferite culori, cum ar fi, diferite finisaje de stil alb, negru și gri, care se va potrivi cu stilul și decor din industriale, moderne, la art deco. Creați decorul perfect cu o lumină atmosferică și elegant, ventilator Tavan cu opțiuni nelimitate!

Se răcește în timpul verii și se încălzească în timpul iernii!

Cele mai multe dintre luminile noastre ventilator de tavan vin complet cu ambele setări de vară și modul de iarnă, temperatura poate fi controlată fie prin cablul de tragere sau direct de pe telecomanda pentru a asigura buna circulatie a aerului în camera aleasă. Completați luminile ventilator de tavan cu consum redus de energie și de becuri cu LED-uri de lungă durată!

new