Spoturi de perete

Diferite stiluri de spoturi luminoase de perete disponibile în mod direct la tine acum!
Spoturi de perete
91 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Săptămâni cu oferte la iluminat interio

91 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Vand perete? Spoturi

Aici veți găsi mai multe spoturi luminoase de perete în diferite stiluri și dimensiuni de la lampisilumini.ro! spoturi de perete sunt perfecte de iluminat direcțională în cazul în care aveți nevoie de iluminat și o ambianță suplimentară. O gamă largă de culori, modele și funcții care se va potrivi cu decorul și stilul dvs. de la spoturi luminoase reglabile și basculat la spoturi luminoase simple și multiple cu oțel frumos, alamă sau pe bază de cupru luminări pentru a distribui lumina uniform pe toată o cameră. De economisire a energiei și de durată mai built-in perfecta cu LED-uri de perete spoturi luminoase pentru exterior cu ieșire de mare flux luminos sau un simplu reflector de perete cu un bec cu filament decorativ alb cald pentru tine camera pentru a se potrivi o lampă de podea sau de masă vie, opțiunile sunt nelimitate.

Wall spoturi luminoase pentru a se potrivi cu decorul interior și exterior!

Indiferent de stilul sau de decor ar putea avea, spoturi luminoase de perete sunt întotdeauna un mare plus pentru casa ta, locul de afaceri sau de birou. Alegeți dintr-o serie de spoturi de perete cu capete reglabile pentru a vă permite luminii Rotate și direct în cazul în care vi se potrivește cel mai bine la lumina reflectoarelor de perete, care poate acționa ca un sus și în jos mai ușor să emită lumină indirectă și cald ca o bucată caracteristică pe perete. Frumos și distinctiv modern spoturi luminoase de perete rustice sunt ideale pentru showroom-uri și restaurante pentru a oferi un iluminat, ce zici de spoturi luminoase de perete reglabile pentru baie cu IP44 la IP65 pentru a se potrivi cu spoturi luminoase pentru fusul orar sau de perete necesare cu mufă și cablu pentru o utilizare ușoară și comutator ca dormitor iluminat perfect ca o lumină de lectură. spoturi luminoase de perete sunt perfecte pentru a contra orbirii crearea unei atmosfere calde și de iluminare atmosferică și vă permite să controlați intensitatea luminii, cum despre utilizarea becuri cu LED-uri RGB pentru a crea o culoare jucaus si decorativ infuzate spatiu pentru camere de copii. spoturi luminoase de perete vin într-o varietate de forme si culori pentru a se potrivi unei moderne, industriale sau chiar un stil de epocă inspirat și uite, sunteți sigur de a găsi ac potrivit reflector de perete din gama noastră! .

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi atunci când vine vorba de alegerea spoturi luminoase de perete?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea lampa dreapta. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim sfaturi gratuite și vă vom ajuta să obțineți lumina potrivită pentru tine.

new