Ofertele săptămânii: Cel puțin 25% reducere la tot* >

Flowbox banner

Condiții și clauze - Rețele sociale #dalămpișiluminiro

WOW, e minunat să vă vedem împărtășind un moment de dispoziție lămpișilumini cu noi, pe rețelele sociale! Suntem siguri că fotografiile dumneavoastră i-ar putea inspira și pe alții! Ne-ar plăcea, așadar, să vă folosim fotografiile. Pentru aceasta avem nevoie de permisiunea dumneavoastră.
Vă vom răspunde sub fotografie și vă vom întreba dacă putem folosi fotografia și, în cazul în care sunteți de acord, ar fi minunat dacă ați răspunde cu #dalămpișiluminiro

Cu ce sunteți de acord?

Deoarece considerăm că fotografia dumneavoastră este o sursă deosebită de inspirație, ne-ar plăcea să o prezentăm fanilor noștri! Dacă răspundeți pozitiv la cererea noastră, sunteți de acord cu următoarele:

 • să transmitem conținutul pe toate canalele noastre de media sociale. De exemplu: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn sau YouTube.
 • să utilizăm conținutul pentru reclamele noastre online, e-mailuri, buletine informative și alte mijloace de exprimare online.
 • să utilizăm conținutul pe toate domeniile aparținând QLF. Drepturile vor fi acordate tuturor entităților care sunt afiliate în mod direct sau indirect societății Lampenlicht BV.
 • să utilizăm conținutul în serviciile noastre media offline, de exemplu în broșuri sau pe steaguri publicitare.
 • să renunțați la orice pretenții de redevențe sau alte comisioane în ceea ce privește conținutul dvs. sau lucrările derivate.
 • să vă păstrați drepturile individuale. Puteți citi mai jos mai multe detalii despre drepturile dumneavoastră individuale și modul în care le puteți utiliza.
 • să ne acordați un drept comercial neexclusiv de distribuire și reproducere a conținutului prin intermediul serviciilor noastre sau ale unor terțe părți, în scopuri comerciale. Această condiție fără limitări sau restricții.

Nu sunteți de acord/ștergeți fotografia?

Nu doriți să folosim fotografia pe canalele noastre? Atunci nu aveți nimic de făcut. Dacă nu răspundeți cu #dalampisilumini, nu vom folosim fotografia dvs.
V-ați dat acordul și acum v-ați răzgândit și nu doriți să vă mai folosim fotografia? În acest caz scrieți-ne la e-mail: [email protected]

Folosirea drepturilor individuale

Aveți următoarele drepturi individuale:

 • Ne puteți cere să vă includem numele (prenumele și/sau numele sau numele de profil pe rețea socială).
 • Ne puteți cere să nu vă modificăm în niciun fel conținutul (de exemplu, să nu aplicăm filtre sau să încadrăm fotografia).
 • Ne puteți cere să vă utilizăm conținutul pe anumite canale media sau platforme pe care le menționați.
 • Puteți modifica acest conținut și ne puteți cere să utilizăm versiunea modificată. 

Dacă doriți să vă folosiți de unul sau mai multe drepturi individuale ne puteți trimite un e-mail la [email protected]. Vom face atunci tot ce putem pentru a răspunde favorabil cererii dumneavoastră. În caz contrar, vom considera cererea ca o retragere a consimțământului și vă vom informa despre respectarea acesteia.

Protecția vieții private și a datelor cu caracter personal

Fotografia dumneavoastră poate fi considerată ca dată cu caracter personal. Dacă ne acordați permisiunea să vă utilizăm fotografiile în modul cerut de noi, permisiunea dumneavoastră constituie de asemenea, baza legală privind protecția vieții private pentru prelucrarea fotografiilor. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment prin trimiterea unui e-mail la [email protected]. În acest caz nu vă vom mai transmite fotografiile și le vom îndepărta de pe rețelele noastre sociale și din sistemele interne. Retragerea consimțământului vizează numai utilizările viitoare ale fotografiilor dvs., nu și pe cele anterioare, care au avut loc cu consimțământul dvs. De exemplu, dacă broșurile sau steagurile au fost deja tipărite și distribuite sau dacă buletinele informative trimise, nu putem reveni asupra acestora.

Despre modul în care continuăm să vă protejăm viața personală și datele cu caracter personal și despre drepturile pe care le aveți puteți citi în Declarația noastră privind confidențialitatea și fișierele de tip Cookie.