Lămpi de masă

Lămpi de masă în diferite stiluri

O veioză poate da un aer deosebit locuinței dvs.! O lampă de masă creează o ambianță caldă în living, în dormitor și în sufragerie! La lampisilumini , avem veioze mici cu trepied care se potrivesc într-un interior modern, dar și opțiuni mari, stilate; alegerea este a dvs.!

Lămpi de masă
481 articole
Filtre
Setati descendent
 1. Lampă-de-masă-Art-Deco-cu-umbră-albă-50-cm---Bruut
  Lampă de masă Art Deco cu umbră albă 50 cm - Bruut
  1.315,00 lei 779,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur
 2. Lampa-de-masa-de-design-sticla-fum---Andro
  Lampa de masa de design sticla fum - Andro
  989,00 lei 725,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 3. Lampă-de-masă-Art-Deco-bronz-fără-umbră---Bruut
  Lampă de masă Art Deco bronz fără umbră - Bruut
  869,00 lei 495,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
481 articole
Filtre
Setati descendent

Lămpile de masă, sursa perfectă de lumină

Lămpile de masă sunt disponibile în diferite modele. Puteți crea o atmosferă confortabilă cu veioze. În gama noastră veți găsi veioze moderne, cu trepied, de designer sau industriale. O lampă de masă aurie oferă încăperii dvs. o notă în plus de eleganță! Lămpile de birou sau veiozele sunt practice pentru biroul dvs. și oferă iluminat suplimentar la locul de muncă. O lampă de masă mică este ideală pentru noptieră. Vedeți toate lămpile de masă de la lampisilumini.

O lampă de masă pentru fiecare stil de viață

De la clasic și antic la industrial și de designer. O lampă de masă cu trepied se poate potrivi oricărui stil de viață! Creați o atmosferă frumoasă în living, în sufragerie sau în dormitor. Vă place aspectul robust? În acest caz, aruncați o privire asupra variantelor noastre industriale. De asemenea, puteți alege stilul atemporal cu o lampă de masă neagră! Pe lângă designul lămpii de masă, puteți economisi și cu o lampă de masă cu LED. Iluminatul ideal pentru masă sau birou poate fi găsit aici! Cu o lampă de masă, adăugați imediat atmosferă încăperii sau biroului de acasă. Camera dvs. are nevoie de ultimele tușe pentru a arăta cum vă doriți? Lămpile de masă cu abajur vor crea imediat atmosfera în încăperea dvs. În gama noastră veți găsi corpuri de iluminat de masă în diferite stiluri!

new

Produs nou