Lampadare

Peste 18 culori diferite în gama noastră de lampadare!
Lampadare
484 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
  1. Oferte săptămânale

484 articole
Filtre
Setati descendent

Veioza

Avem una dintre cele mai mari colecții de podea lămpi disponibile on-line! Aveți posibilitatea de a găsi o lampă de podea care se potrivește nevoilor și funcționalitatea tale, precum și complimenteaza decorul actual sau noi. Veioza sunt întotdeauna o soluție bună pentru iluminatul general sau pentru a asigura o iluminare suplimentară în orice spațiu, acestea se potrivesc aproape în orice cameră și sunt ușor să fie mutat în jurul valorii. Alegeți din Arc Lampe de corpuri de iluminat sau de lumini clasice cu nuanțe de la un stil mai industriale sau de epocă. Aveți deja dvs. lampa de podea proprie, de ce nu o pereche cu una dintre picioare noastre nuante de tesatura care vin într-o varietate de dimensiuni si culori sau de ce nu opta pentru o nuanta de oțel sau de cupru glob pentru un aspect modern. Alegeți dintr-o gamă largă de variatoare de lumină care vă permite să controlați intensitatea luminii pentru atmosfera potrivită pe care doriți să creați sau să aleagă un uplighter cu un braț de citire, care va face lectura o experienta placuta!

Creați propriul design.

În cazul în care nu este totul, cum despre crearea de design-ul propriu! Puteți amesteca n“se potrivesc podea moderne lămpi prin alegerea lumina și umbra care se potrivește cel mai bine. Alege o lampa de podea trepied și personalizați-l cu tipul de umbră, dimensiunea și culoarea pe care doriți. În acest fel va crea lumina perfecta care se va potrivi camera aleasă. Puteți găsi unele dintre lămpile noastre de podea din cupru fac parte din seria sau colecții, aceasta vă permite să proiecteze o cameră cu aceeași colecție variind de la lămpile de podea trepied, lumini de tavan, lămpi de masă și lămpi de perete.

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi atunci când vine vorba de Veioza?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea lampa dreapta. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim sfaturi gratuite și vă vom ajuta să obțineți lumina potrivită pentru tine.

new