Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Aplice retro

O lampă de perete retro în stilul anilor 1930, 1960 sau 1970 creează imediat atmosferă și farmec în interiorul locuinței. Vizualizați gama noastră extinsă și comandați online aplicele dvs. retro preferate.
Aplice retro
27 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
27 articole
Filtre
Setati descendent

Aplice în stil retro pentru un plus de atmosferă

Aplicele de perete vintage sau retro sunt proiectate în stilul care era popular în acea perioadă. Acest stil este și acum la modă. Astfel, aplicele retro devin o investiție atemporală. Din fericire, aplicele retro de astăzi au cablaje moderne, așa că nu trebuie să vă faceți griji că și această parte datează din trecut. Sunt disponibile chiar și cu un bec LED eficient din punct de vedere energetic!

Fie că aveți un interior complet retro sau ați dori să dați interiorului modern o notă retro îndrăzneață, veți reuși acest lucru cu aplicele de lalampisilumini. Aplicele vintage sau retro pot fi combinate și cu lămpi industriale sau cu aplice clasice/de epocă. Această combinație îndrăzneață este un succes garantat!

Comandați aplice retro sau vintage

Ați văzut o variantă retro frumoasă în gama noastră largă de aplice de perete? Puteți comanda cu ușurință aceste aplice online. Cu peste 3.000 de lămpi în stoc, nu numai că avem o gamă largă de aplice de perete retro, dar putem garanta și un timp de livrare rapid. Vedeți toate corpurile de iluminat retro la dispoziția dvs. și faceți o alegere. Aveți nevoie de ajutor? Nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

new