Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Aplice lemn

O aplică din lemn este un corp de iluminat fermecător. Aplicele din lemn sau spoturile de perete, pot ilumina un perete întunecat și îl pot readuce în prim plan. Vizualizați gama noastră și s-ar putea să găsiți aplica din lemn pe care o căutați!
Aplice lemn
27 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
27 articole
Filtre
Setati descendent

O aplică din lemn pentru fiecare încăpere din casa dvs.!

Cu o aplică din lemn, adăugați un plus valoros în interior, fie în living, fie în dormitor, bucătărie, sufragerie, hol sau baie. Aplicele noastre din lemn sunt adesea potrivite și pentru iluminatul cu LED, ceea ce înseamnă că sunt sustenabile! Lămpile LED durează mult mai mult decât cele cu incandescență sau cu halogen. Aruncați o privire asupra tuturor aplicelor de perete. Optați pentru o aplică industrială sau una rustică? lampisilumini este locul potrivit!

Vă putem ajuta să găsiți aplica potrivită din lemn?

Găsirea unor aplice frumoase din lemn nu este o sarcină ușoară, știm acest lucru mai bine decât oricine la lampisilumini. Vă ajutăm cu bucurie să găsiți cea mai potrivită aplică de perete din lemn. Nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți prin intermediul funcției de chat live, prin telefon sau prin e-mail și vă vom răspunde la toate întrebările. Împreună cu noi veți găsi garantat aplica din lemn ideală! O aplică din lemn nu este singura lampă de perete pe care o puteți cumpăra la lampisilumini. Avem întotdeauna peste 3.000 de articole în stoc. Vedeți online toate aplicele de perete!

new