Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Abajururi clasice

Abajururile clasice sunt adevărate creatoare de atmosferă în living sau dormitor. Abajururile clasice sunt deosebite și dau un aspect special interiorului. Căutați abajururi clasice? În acest caz, consultați gama noastră la lampisilumini!
Abajururi clasice
40 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
40 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Abajururi de epocă și clasice cu diverse imprimeuri

De la o lampă clasică sau de epocă v-ați aștepta la o țesătură rigidă, plictisitoare, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Abajururile clasice au diferite modele atrăgătoare: de la un imprimeu floral colorat la un model surprinzător de păun sau un imprimeu catifelat de leopard! De asemenea, puteți alege în funcție de înălțime și diametru, precum și după culoarea abajurului la interior. Ideea că abajururile clasice se potrivesc doar într-un interior clasic nu mai este valabilă în prezent. Cât de frumos este un abajur clasic într-un interior elegant și modern? Deoarece abajurul arată ca din altă epocă, devine și mai inedit! De fapt, abajururile clasice nu sunt niciodată o opțiune greșită, deoarece se potrivesc în fiecare stil de interior!

Comandați online abajururi clasice

Nu trebuie să căutați prin toate piețele de antichități pentru un abajur clasic, îl puteți comanda cu ușurință online la lampisilumini. Vedeți toate lămpile clasice din gama noastră, aruncați o privire și asupra abajururilor retro și abajururilor rustice și alegeți. Aveți întrebări despre abajururile noastre clasice? Nu ezitați să ne contactați! Ne puteți contacta prin e-mail, prin funcția de chat live sau prin telefon.

new