Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Abajururi retro

Recreați sentimentul nostalgic al livingului bunicii în locuința dvs. cu abajururi retro. Stilul retro a revenit la modă. La lampisilumini, veți găsi o gamă largă de abajururi retro. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.
Abajururi retro
15 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
15 articole
Filtre
Setati descendent

Abajururi vintage sau retro pentru interiorul locuinței

V-ar plăcea să dați o notă retro sau vintage locuinței dvs.? În acest caz, îndepărtați abajurul de pe corpul dvs. de iluminat actual și înlocuiți-l cu unul retro! Astfel vă creați propriul lampadar modern, propria veioză sau propriul pendul retro. Nu trebuie să mergeți la magazinul de antichități pentru a introduce stilul retro în locuința dvs. La lampisilumini comercializăm și pendule retro și veioze vintage. V-am trezit interesul cu privire la celelalte corpuri de iluminat retro pe care le avem în stoc? Descoperiți toate lămpile retro de pe site-ul nostru.

Articolele și îmbrăcămintea retro au revenit la modă și acest lucru se vede în noile stiluri decorative. Reciclarea articolelor joacă, de asemenea, un rol major. Toate corpurile de iluminat și abajururile returnate sunt vândute în magazinele noastre outlet pentru a evita risipa. La un preț foarte bun, desigur. Veți găsi acolo și abajururi în stil retro și vintage.

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi abajururi retro?

Nu știți exact ce abajur retro căutați? Serviciul nostru pentru clienți este gata să vă ajute. Colegii noștri sunt bucuroși să vă ajute să găsiți abajurul retro perfect. De asemenea, ei știu totul despre corpurile de iluminat. Acest lucru vă permite să reutilizați corpul de iluminat actual prin simpla montare a unui nou abajur retro. Contactați-ne prin e-mail, telefon sau prin chat. Nu ezitați!

new