Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Abajururi cilindrice

Alegerea unui abajur cilindric oferă interiorului un aspect impunător și modern. Cu un abajur cilindric, obțineți lumină atât deasupra cât și dedesubtul abajurului. Acest lucru creează un efect de lumină veselă în încăpere
Abajururi cilindrice
127 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
127 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Abajururi cilindrice neconvenționale

Cu un abajur cilindric, creați o atmosferă dinamică în interiorul locuinței. Abajururile rotunde creează o atmosferă foarte plăcută, deoarece lumina este distribuită uniform în toată încăperea. Adesea, un abajur cilindric lung creează un sentiment de nostalgie, însă abajururile noastre cu sticlă fumurie conferă un aspect cu totul inedit. Abajururile cu glob de sticlă creează un efect de lumină misterioasă în încăpere. Abajururile cilindrice cu sticlă de chihlimbar și cele pentru veioze dau căldură și strălucire în camerei.

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege un abajur cilindric?

Vi se pare dificil să faceți alegerea potrivită atunci când cumpărați un abajur cilindric? Serviciul nostru pentru clienți este bucuros să vă ajute. Este disponibil prin e-mail, telefon și chat. Împreună, vom găsi abajurul cilindric care se potrivește cel mai bine cu interiorul locuinței dvs.

new