block 1

Politica de
returnare durabilă

arrow

Fiecare companie are un impact asupra mediului înconjurător și a mediului. La lampisilumini suntem foarte conștienți de impactul nostru. Ne simțim responsabili să contribuie în mod pozitiv și să o facă mai bine în fiecare zi. Pentru că există o creștere mare a numărului de clienți on-line, este necesar să se mențină o politică de returnare durabilă din cadrul organizației noastre. Pentru mai multe mijloace de vânzători, în multe cazuri, mai multe produse returnate. Acest lucru este foarte dăunător pentru mediu de transport suplimentar.

Noi continuesly încercăm să reducem aceste randamente. Facem acest lucru prin care să descrie produsele noastre ca cel mai bine cât mai bine putem și oferi imagini clare de produs. Noi pachet produsele noastre cât mai compactă pentru a minimiza daunele în timpul transportului. Un produs compact, de asemenea, ocupă mai puțin spațiu în timpul transportului, astfel încât să putem oferi mai multe pachete într-o plimbare la eliberator nostru.


Cât de mult CO2 folosim atunci?

Stiati ca o plimbare cu o mașină normală de pasageri de 100 km, provocând toate 0:02 de tone de emisii?

CO2 este un gaz natural avem nevoie în atmosfera noastră să se încălzească pământul. Gazul este stocat în combustibili fosili și este eliberat în timpul arderii; De exemplu, în motorul de camioane si autoturisme noastre. Problema este că avem prea mult CO2 în atmosfera noastră și care afectează climatul nostru. Prin plantarea de arbori, putem extrage CO2 din aerul din nou. CO2 și anume constă din carbon (C) și oxigen (O2). Arborii stoca carbon natural si da oxigen liber. Când ne-am tăiat copaci și arde CO2 stocat este eliberat din nou. Prin urmare, este important ca noi să planteze păduri și să le protejeze de asemenea.

block 7

Pentru fiecare intoarcere vom face o donație pentru copaci fundație olandeză pentru toți în sprijinul unui mediu durabil și reducerea emisiilor de CO2.

Sfaturi pentru a reduce emisiile de CO2 dvs.

Te poate contribui, de asemenea, la un mediu durabil. Ați putea gândi în mod conștient cu privire la achiziția dvs. și să nu se întoarcă doar totul necugetat. În plus, vom oferi întotdeauna informații cu privire la webshop-ul nostru despre EnergyLabel produselor noastre. Desigur, vom face tot posibilul pentru a reduce amprenta de carbon împreună. Cel mai bun rezultat este atunci când lucrăm împreună pentru un mediu mai bun!

A doua sansa

Atunci când clienții fac returna un produs, care nu sunt retransmise (de exemplu, ca nou vândute) către un alt client sau distruse. Acestea sunt date oa doua viață în outletstores noastre în Țările de Jos. Când se întoarce întoarce la noi, care vor fi supuse mai întâi o verificare a calității. Aici sunt inspectate, reparate dacă este necesar. Deșeurile sunt extrem de bine separate și, dacă este posibil, reciclate. Odată ce produsele aprobate merge la magazinele noastre de evacuare din Breda și Zaandam. Aici clienții pot cumpăra produsul ieftin oa doua șansă la un preț mare. Fericit de client și fericit mediu!

block 7