block 1

Politica de
returnare durabilă

arrow

Fiecare companie are un impact asupra mediului înconjurător și a mediului. La lampisilumini suntem foarte conștienți de impactul nostru. Ne simțim responsabili să contribuie în mod pozitiv și să o facă mai bine în fiecare zi. Pentru că există o creștere mare a numărului de clienți on-line, este necesar să se mențină o politică de returnare durabilă din cadrul organizației noastre. Pentru mai multe mijloace de vânzători, în multe cazuri, mai multe produse returnate. Acest lucru este foarte dăunător pentru mediu de transport suplimentar.

Încercăm în mod constant să reducem aceste randamente. Facem acest lucru prin descrierea cât mai bună a produselor noastre și prin furnizarea de fotografii clare ale produselor. În plus, ambalăm produsele noastre cât mai compact posibil pentru a minimiza deteriorarea în timpul transportului. De asemenea, un produs compact ocupă mai puțin spațiu în timpul transportului, ceea ce înseamnă că putem da mai multe colete curierilor noștri într-o singură călătorie.


Cât CO2 consumăm?

Știați că o călătorie de 100 km efectuată de un autoturism normal produce deja 0,02 tone de emisii?

CO2 este un gaz natural. Avem nevoie de el în atmosferă pentru a încălzi pământul. Acesta este conținut în combustibilii fosili și este eliberat în timpul arderii, de exemplu în motoarele camioanelor și mașinilor noastre. Problema este că avem prea mult CO2 în atmosferă, iar acest lucru are consecințe asupra climei noastre. Prin plantarea de copaci, putem elimina din nou CO2 din aer. CO2 este format din carbon (C) și oxigen (O2). Copacii stochează în mod natural carbonul și eliberează oxigen. Atunci când tăiem și ardem copaci, CO2 stocat este eliberat din nou. Prin urmare, este important să plantăm păduri și să le protejăm.

block 7

Pentru fiecare returnare pe care o primim, facem o donație către Fundația Trees for All pentru a sprijini un mediu durabil și a reduce emisiile de CO2.

Sfaturi pentru a vă reduce emisiile de CO2

Puteți, de asemenea, să contribuiți la sustenabilitatea mediului. Puteți să vă gândiți la achiziția dvs. și să nu returnați totul. În plus, în magazinul nostru online oferim întotdeauna sfaturi cu privire la eticheta energetică și la utilizarea produselor noastre. Desigur, vom face tot posibilul pentru a ne reduce împreună amprenta ecologică. Bineînțeles, vom obține cele mai bune rezultate dacă vom lucra împreună pentru un mediu mai bun!

O a doua șansă

Atunci când clienții returnează un produs, acesta nu este trimis din nou (adică vândut ca nou) unui alt client. Nici nu sunt distruse, ci primesc o a doua viață alături de noi. Atunci când se întorc la noi, acestea sunt supuse mai întâi unui control de calitate. Aici, acestea sunt verificate, reparate dacă este necesar și se decide dacă li se poate acorda o a doua șansă. Deșeurile sunt separate cu grijă și, dacă este posibil, reutilizate. După aprobare, produsele ajung la magazinele noastre din Breda și Zaandam. Aici, clienții pot cumpăra un produs de a doua șansă la un preț avantajos. Clientul este mulțumit, mediul este mulțumit!

block 7