Tot ce trebuie să știți despre asta se găsește aici!
Citiți toate informațiile și apoi alegeți sursa de lumină perfectă pentru casa dumneavoastră.
Checkout using your account
Acest site este protejat cu reCAPTCHA și se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service Google.
Checkout as a new customer
Crearea unui cont aduce multe beneficii:
Comenzile în valoare de cel puțin 200 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22:00 vor fi expediate în aceeași zi.
Este posibil, desigur, să nu fiți mulțumit de produsul(e) comandat(e). Nicio problemă! Le puteți returna oricând la noi. Puteți returna produsul dumneavoastră în termen de 90 de zile.
Vă rugăm să aveți în vedere că lampa de mai sus se furnizează fără sursă de lumină, așadar, va trebui să comandați sursa separat
Abajur rotund din plastic de cupru 50/50/25
Răspuns de :
Soclurile de bec se mai numesc și suporturi de bec. Soclul este piesa care face legătura între lampă (corp de iluminat) și sursa de lumină, partea becului care se introduce în dulia corpului de iluminat. Mai jos enumerăm cele 8 tipuri de soclu care sunt cele mai des întâlnite în lămpi. Tipurile ale căror denumire începe cu litera E sunt socluri cu filet, folosite la becurile care se montează prin rotație, iar tipurile ale căror denumire începe cu GU sunt socluri cu pini.
E27
Cel mai des întâlnit tip de soclu cu filet de înșurubare mare. Grosimea / diametrul este de 27 mm, soclul fiind potrivit pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 230 V, de ex., pentru majoritatea lămpilor cu LED.
E14
Soclu cu filet de înșurubare mic. Grosimea / diametrul este de 14 mm, soclul fiind potrivit pentru becurile LED ceva mai mici. La fel ca soclurile de tip E27, și cele de tip E14 sunt potrivite pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 230 V. Acest tip de soclu este des întâlnit în iluminarea ambientală, cum ar fi veiozele.
G9
Soclurile de tip G9 sunt prevăzute cu doi pini mai lați, aflați la o distanță de 9 mm unul față de celălalt. Se folosesc adesea în aplicele de perete sau de tavan mai mici.
GU10
Acest tip de soclu cu pini are un racord de tip baionetă, cu doi pini poziționați la o distanță de 10 mm unul față de celălalt. Este cel mai des folosit în reflectoare și funcționează cu tensiune de 230 V. Pinii sunt introduși în orificiile duliei corpului de iluminat, iar sursa de lumină este fixată printr-o rotire de un sfert de tură.
GU5.3
Aceste socluri conduc curentul prin doi pini metalici mici, aflați la o distanță de 5,3 mm unul față de celălalt. Se mai numesc și socluri bi-pin. Sursele de lumină cu acest tip de soclu se folosesc în principal în băi, bucătării sau în aer liber, deoarece sunt potrivite pentru tensiune de 12 V, adică tensiunea care poate fi folosită în condiții de siguranță în zonele cu nivel de umiditate ridicat. Vă rugăm să nu uitați că pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 12 V aveți nevoie întotdeauna de un transformator.
GX53
Aceste socluri sunt prevăzute cu racord de tip baionetă cu pini poziționați la distanță de 53 mm unul față de celălalt. Sursa de lumină este fixată în dulie prin apăsare, urmată de un sfert de rotire. Soclurile de tip GX53 sunt utilizate preponderent în aplice de tavan.
G53
Multe spoturi halogen sunt prevăzute cu soclu de tip G53. În zilele noastre sunt disponibile și spoturi LED G53. Acest tip de soclu este rotund și are pinii amplasați pe partea inferioară. Doar sursele de lumină de tip AR111 folosesc soclu de tip G53. Sursele de lumină de tip AR111 au diametrul de 111 mm și sunt predominant utilizate în spoturile de dimensiuni mari, montate pe suprafețe sau încastrate, care funcționează cu tensiune de alimentare de 12 V. Vă rugăm să nu uitați că pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 12 V aveți nevoie întotdeauna de un transformator. Sursa de lumină este fixată cu șuruburi sau cleme.
Suportul pentru abajur asigură că abajurul dvs. se potrivește perfect pe suport. La lampisilumini, avem abajururi cu suport E14, E27 sau tip clips.
Suport E14
Aceste abajururi sunt potrivite doar pentru suporturi cu priza E14.
Suport E27
Aceste abajururi sunt potrivite pentru suporturi cu priza E27. Unele abajururi potrivite pentru E27 sunt, de asemenea, compatibile cu suporturi pentru E14. Acordați atenție dimensiunilor abajurului pentru a vă asigura că se potrivește.
Suport pentru clips
Aceste abajururi sunt potrivite pentru prize E14 și/sau prize P45 (sau de 4,5 cm și mai mici). Un abajur de tip clips este folosit în principal pentru candelabre.
EAN înseamnă "European Article Number" (Număr European de Articol). Este un număr unic de identificare folosit pentru etichetarea produselor în retail. Acest număr ajută la gestionarea eficientă a stocurilor, vânzărilor și logisticii. Fiecare număr EAN conține informații precum țara de origine, producătorul și un număr unic de produs, facilitând scanarea și urmărirea produselor.
FittinQ B.V.
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
www.qazqa.com
[email protected]
+31(0)852251845
Gielen Druk Print Webmedia
Bucht 6 | 5571 CW Bergeijk | T +31 (0)497 551777
IBAN NL49 RABO 0106301667 | BTW NL801420283B01
KvK 17077548 | www.gielen.nl
Toplicht Verlichting B.V.
Voorbancken 17
3645 GV Vinkeveen
www.toplicht.info
[email protected]
+31(0)297262093
Q-Signing BV
Andromedastraat 2-B
5015 AV Tilburg
www.q-signing.nl
[email protected]
+31 13 580 00 46
K&D Holland B.V.
Huizermaatweg 21-4
1273 NA Huizen
Nederland
Telefoon: +31 (0) 85 0499403
Mail: [email protected]
Web: www.kend-holland.nl
La lampisilumini, corpurile de iluminat sunt categorizate și pe baza stilului, astfel, lampa pe care o comandați va fi cu siguranță potrivită pentru spațiul dvs. și din punctul de vedere al designului interior.
Design
Acest stil este unul rafinat și bine gândit. Se acordă atenție deosebită finisajului și eleganței, până la cel mai mic detaliu. Elementele precum pielea moale, țesăturile bogate și lemnul perfect finisat sunt tipice stilului. Adesea, culoarea de bază este o nuanță deschisă, iar culorile de accent sunt folosite pentru a crea echilibru și pentru a da personalitate spațiului interior.
Art Deco
Un interior Art Deco este de obicei mai exuberant și amintește de anii 1920. De exemplu, sunt deseori folosite culorile bogate, cum ar fi violetul intens, albastrul păun, galbenul ocru și verdele închis. Finisajele cu detalii aurii sunt, de asemenea, des întâlnite. Materiale precum catifeaua, satinul, marmura, lemnul lăcuit și sticla de cristal sunt și ele des folosite în spațiile interioare amenajate în stil Art Deco. Formele geometrice, imprimeurile luxuriante și suprafețele oglindite sunt și ele tipice. Pe scurt, un stil de design interior luxos!
Retro
După cum sugerează și numele, stilul de design interior retro amintește de vremurile de odinioară, mai exact, de anii după 1980. Culorile calde, precum galbenul ocru, verdele smarald, albastrul închis și culoarea coniacului sunt des întâlnite în spațiile retro. Se folosesc și imprimeurile tipice anilor 70, compuse cercuri și linii zigzag, printre altele. De asemenea, stilul se caracterizează și prin utilizarea unor materiale atemporale, precum marmura, nucul și combinații din diferite metale.
Rustic
Acest stil de design folosește materiale naturale, precum lemnul netratat, stuful, ratanul, lâna, bumbacul, inul și betonul. Astfel, spațiile amenajate în acest stil emană multă căldură și sunt luminoase. Designul în acest stil este destul de simplu, fără soluții complicate și inutile. Acest aspect conferă spațiului o atmosferă de „natură pură”.
Industrial
Acest stil de amenajare interioară este unul cât se poate de direct, un stil care folosește materiale pure, brute și practice. Cele mai tipice materiale sunt betonul, oțelul inoxidabil, lemnul și oțelul. Spațiile interioare în stil industrial sunt foarte practice și intens folosite, ceea ce se reflectă și în mobilierul și materialele alese. Cu acest stil, puteți crea un „suflet bătrân” în spațiul interior.
Rustic/Rural
Acest stil de design subliniază frumusețea naturală a materialelor, cum ar fi lemnul brut îmbătrânit, lâna și inul. Culorile cele mai tipice pentru acest stil sunt nuanțele pământii și de nisip, cum ar fi albul, bejul, culoarea taupe și griul cald, adesea cu un finisaj mat. Formele sunt adesea aspre, dar potrivite materialului. Un stil de design necomplicat cu care puteți crea o atmosferă caldă!
Clasic/Antic
Stilul de design clasic/antic este atemporal și nu devine niciodată plictisitor. Spațiile în acest stil sunt de obicei luxoase și foarte elegante. Spațiile în acest stil sunt dominate de simetrie și niciodată nu lipsesc piesele de mobilier sau lămpile antice. Liniile ondulate grațioase și formele robuste tipice sunt asociate materiale caracteristice, precum sticla, catifeaua, mătasea, marmura și lemnul. Culorile intense, precum nuanța burgund și violetul intens sunt caracteristice acestui stil, cu detalii aurii, argintii sau din cristal.
Contemporan
Un stil minimalist, compus doar din elemente de bază, fără prea multe ornamente și accesorii. Mobilierul în acest stil este compus din linii și unghiuri curate, iar încăperile sunt spațioase și deschise. Culorile cele mai caracteristice sunt nuanțele de gri, bej, negru și alb. Calitatea este mai presus decât cantitatea, motiv pentru care în multe dintre spațiile amenajate în acest stil veți vedea mobilă executată la comandă.
Oriental
Spațiile amenajate în stil oriental emană o atmosferă aparte, datorită culorilor calde, precum teracota, albastrul petrol, bejul, albul, galbenul, auriul, maroul și negrul. Imprimeurile domină spațiul de la tavan până la podea, atât pe covoare, cât și pe lămpile pendul. Lemnul brut, țesăturile, mozaicul și oglinzile sunt elemente indispensabile în spațiile amenajate în acest stil.
-
ÎnchisDoriți să aflați mai multe?
Citiți mai multe despre garanția extinsă
În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru
Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.