Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Abajururi glob

Un abajur glob oferă o notă jucăușă și contemporană interiorului! Forma unui abajur sferic este perfectă pentru a masca unghiurile drepte din decorul dvs. Optați pentru acest stil?
Abajururi glob
2 articole
Filtre
Setati descendent
2 articole
Filtre
Setati descendent

Abajururi cu glob de sticlă

Abajururile sferice sunt foarte la modă. La lampisilumini , le veți găsi în toate formele și dimensiunile. Puteți aduce cu adevărat strălucire în locuință cu un abajur sferic colorat. Există și abajururi cu glob din sticlă; poate unul din sticlă fumurie este potrivit pentru dvs.? Veți găsi totul în gama noastră extinsă de corpuri de iluminat sferice, inclusiv pendule sferice.

Forme variate cu abajururi glob

În decorul dvs. interior, veți observa o mulțime de linii drepte în forma covorașului, a canapelei sau a dulapului. Puteți folosi un abajur glob pentru a sparge tiparul. De exemplu, la lampisilumini veți găsi abajururi cu glob de diferite forme sau dimensiuni. Optați pentru un abajur cu glob de sticlă sau unul din țesătură? Alegerea vă aparține.

Unde doriți să amplasați abajurul cu glob?

La lampisilumini veți găsi diferite abajururi sferice. Din locuința dvs. încă lipsește un lampadar, un pendul sau o veioză? Atașați abajurul cu glob la corpul de iluminat dorit și finalizați decorul interior!

new