Spoturi LED montate pe suprafețe

Spoturi LED montate pe suprafețe, selectate special pentru dvs.

La lampisilumini, găsiți spoturi LED montate pe suprafețe în diferite forme și dimensiuni. Spoturile LED montate pe suprafețe sunt baza perfectă pentru iluminatul în bucătărie, living și dormitor. Găsiți spotul LED perfect și iluminați încăperile în mod eficient energetic!

Spoturi LED montate pe suprafețe
7 articole
Szűrés és rendezés
Setati descendent
 1. Sistem-de-șine-modern-negru-cu-4-puncte-trifazate---riglă
  Sistem de șine modern negru cu 4 puncte trifazate - riglă
  E
  4.179,00 lei 2.269,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 2. Plafoniera-modernă-neagră-cu-LED-3-lumini---Nola
  Plafoniera modernă neagră cu LED 3 lumini - Nola
  E
  255,00 lei 129,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur
 3. Plafoniera-modernă-neagră-cu-LED-uri-2-lumini---Nola
  Plafoniera modernă neagră cu LED-uri 2 lumini - Nola
  E
  209,00 lei 84,95 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
7 articole
Szűrés és rendezés
Setati descendent

Spoturi LED montate pe suprafețe pentru fiecare interior

La lampisilumini, veți găsi spoturi LED montate pe suprafețe în diferite stiluri. Avem spoturi frumoase din lemn și spoturi minimaliste moderne pentru montare pe suprafețe. Aceste spoturi oferă iluminatul de bază perfect pentru interiorul locuinței și sunt adesea rotative și reglabile. De exemplu, spoturile cu LED montate pe suprafețe sunt ideale pentru a ilumina corect anumite zone din casa dvs., de exemplu, un tablou sau blatul din bucătărie. Încă sunteți în căutarea spoturilor LED montate pe suprafețe potrivite pentru interiorul locuinței dvs.? În acest caz, aruncați o privire asupra spoturilor noastre încastrate și asupra tuturor spoturilor LED.

Spoturi cu LED: o alegere sustenabilă

Un avantaj al spoturilor LED montate pe suprafețe este că sunt durabile. Spoturile LED montate pe suprafețe au o durată de viață lungă și au un consum redus de energie. Deoarece spoturile LED montate pe suprafețe (cu LED) formează oferă adesea iluminatul de bază al interiorului, nu doriți să le înlocuiți prea des. Prin urmare, alegeți un spot LED montat pe suprafețe cu durată lungă de viață. De asemenea, acestea pot fi combinate frumos cu spoturile de tavan cu LED. Găsiți spoturile cu LED perfecte la lampisilumini.

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege spoturi LED montate pe suprafețe?

Alegerea spoturilor de bază potrivite poate fi dificilă. De aceea, echipa noastră de servicii pentru clienți este întotdeauna gata să vă răspundă la toate întrebările despre spoturile LED montate pe suprafețe. Nu ezitați să ne contactați și împreună vom găsi spotul LED montat perfect, potrivit pentru interior!

new