Spoturi LED tavan

Cumpărați aici plafonierele cu spoturi LED preferate

Plafonierele cu spoturi LED oferă iluminatul de bază perfect în locuința dvs. Multe spoturi LED de tavan sunt rotative și reglabile, astfel încât să puteți ilumina diverse părți ale locuinței dvs. De exemplu, puteți ilumina un tablou. Cumpărați spoturile LED de tavan preferate acum.

Spoturi LED tavan
7 articole
Szűrés és rendezés
Setati descendent
 1. Sistem-de-șine-modern-negru-cu-4-puncte-trifazate---riglă
  Sistem de șine modern negru cu 4 puncte trifazate - riglă
  E
  4.179,00 lei 2.269,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 2. Plafoniera-modernă-neagră-cu-LED-3-lumini---Nola
  Plafoniera modernă neagră cu LED 3 lumini - Nola
  E
  255,00 lei 129,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur
 3. Plafoniera-modernă-neagră-cu-LED-uri-2-lumini---Nola
  Plafoniera modernă neagră cu LED-uri 2 lumini - Nola
  E
  209,00 lei 84,95 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
7 articole
Szűrés és rendezés
Setati descendent

Cele mai frumoase spoturi LED pentru tavan

La lampisilumini, veți găsi spoturi LED de tavan în diferite stiluri. De exemplu, vă oferim spoturi LED de tavan robuste, industriale pentru un interior cu un aer serios și spoturi LED de tavan moderne, minimaliste pentru un interior elegant. Veți găsi spoturile LED de tavan perfecte pentru fiecare interior. Toate spoturile LED din gama noastră sunt sustenabile, la fel ca spoturile LED montate pe suprafețe și spoturile LED încastrate. Iluminatul cu LED are o durată de viață lungă și un consum redus de energie.

Spoturi LED de tavan pentru fiecare încăpere

La lampisilumini, veți găsi spoturi LED de tavan pentru fiecare încăpere. Sunt spoturile perfecte pentru iluminatul de bază în bucătărie, hol sau living. Spoturile LED de tavan sunt potrivite și în baie, dar este important să acordați atenție clasei IP (minimum IP44), astfel încât spotul LED pe care îl achiziționați să fie cu siguranță rezistent la apă. În acest fel, vă puteți bucura de un iluminat de bază frumos și eficient din punct de vedere energetic în fiecare încăpere.

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi un spot LED de tavan?

Găsirea spoturilor LED de tavan potrivite poate fi dificilă. De aceea, la lampisilumini, suntem întotdeauna gata să vă sfătuim cu privire la achiziționarea spoturilor LED de tavan potrivite. Nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți și împreună vom găsi spotul de tavan potrivit pentru fiecare încăpere din casa dvs.!

new