Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Lămpi ratan

Creați atmosferă în casa cu o lampă din răchită sau ratan! Aceasta se potrivește perfect cu un stil rustic, „Ibiza” sau „verde". Lămpile din ratan și răchită pot fi, de asemenea, puncte de atracție într-un living modern. Descoperiți gama noastră!
Lămpi ratan
57 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
57 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Creați atmosferă cu o lampă din ratan

O lampă atractivă din ratan adaugă imediat ceva în plus spațiului dvs. Cu siguranță nu veți da greș cu o lampă din răchită în locuință! Este un adevărat creator de atmosferă. Am selectat pentru dvs. cele mai frumoase lămpi din ratan, astfel aveți garanția că veți găsi lampa perfectă la lampisilumini. Deși lămpile de răchită păreau demodate cu câțiva ani în urmă, acum au revenit și sunt foarte în vogă. Nu numai mobilierul și coșurile, ci și lămpile. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că este un material cald și natural care provine din Olanda. O lampă din răchită este un obiect de interior modern și la modă în prezent.

Comandați o lampă din răchită

De asemenea, puteți comanda online lămpi din răchită la lampisilumini. Acestea au un preț atractiv și vor fi livrate prompt. Vizualizați gama noastră completă de produse din răchită, inclusiv abajururi și pendule, și comandați-vă corpul de iluminat de răchită online!

new