Spoturi pardoseală

O gamă de spoturi de pardoseală pentru interior în stoc!

În această categorie, veți găsi toate spoturile de pardoseală pentru interior din gama noastră. Aceste spoturi de sol sunt realizate din materiale diverse și în variate modele. Explorați gama noastră largă și veți găsi spotul de pardoseală dorit.

Spoturi pardoseală
16 articole
Filtre
Setati descendent
 1. Set-van-6-buiten-grondspot-zwart-verstelbaar-IP65---Delux
  Set van 6 buiten grondspot zwart verstelbaar IP65 - Delux
  1.769,00 lei 1.145,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 2000 lei
  • 30 de zile drept de retur
 2. Set-de-5-pete-de-masă-din-oțel-IP65---Basic-Square
  Set de 5 pete de masă din oțel IP65 - Basic Square
  1.505,00 lei 625,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 3. Spot-modern-exterior-negru-IP65---Delux
  Spot modern exterior negru IP65 - Delux
  395,00 lei 169,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 4. Oțel-modern-la-sol-de-13,5-cm-IP67---Basic-Square
  Oțel modern la sol de 13,5 cm IP67 - Basic Square
  589,00 lei 405,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
16 articole
Filtre
Setati descendent

Căutați spoturi frumoase încastrate în pardoseală?

Spoturile încastrate în pardoseală sunt perfecte pentru iluminatul locuinței într-un mod unic, lumina avănd o traiectorie frumoasă dinspre podea către obiectele din casă. Prin utilizarea un spot încastrat în pardoseală pentru interior, creați iluzia unui spațiu mai mare în locuința dvs. Spoturile încastrate în pământ pentru exterior sunt adesea folosite pentru a evidenția o anumită parte a grădinii, cum ar fi un arbust, o plantă sau un copac frumos! Desigur, avem și spoturi LED încastrate în pământ care nu numai că oferă o lumină frumoasă, dar sunt și mult mai durabile decât becurile incandescente și cu halogen. Transformați interiorul locuinței dvs. într-o bijuterie cu spoturi încastrate în pardoseală pentru interior!

Spoturi frumoase încastrate în pardoseală pentru fiecare interior

Cu spoturile încastrate în pardoseală de la lampisilumini creați imediat o atmosferă unică în locuința dvs.! Spoturile noastre încastrate în pardoseală au diferite forme și dimensiuni. Avem spoturi încastrate în pardoseală pentru interior în diferite stiluri, de ex., industrial sau modern. Spoturile încastrate în pardoseală pentru interior sunt o modalitate excelentă de a accentua părți ale locuinței dvs., de ex., zona de lângă scări sau de-a lungul peretelui. Acest lucru poate produce un efect ludic în locuință.

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi spotul încastrat în pardoseală potrivit?

Găsirea unor spoturi frumoase încastrate în pardoseală nu este o sarcină ușoară. La lampisilumini, știm acest lucru. Din fericire, suntem bucuroși să vă ajutăm în căutarea spoturilor încastrate în pardoseală. Nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți prin intermediul funcției de chat, prin telefon sau prin e-mail și vă vom răspunde la toate întrebările. Cu sfaturile noastre, veți găsi cu siguranță spoturile încastrate în pardoseală ideale!

new