Spoturi de sol

O gamă largă de spoturi de sol disponibile aici!
Spoturi de sol
8 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
8 articole
Filtre
Setati descendent

Proiectoare de sol de exterior

Proiectoarele de exterior pentru sol și terasă sunt ideale dacă aveți nevoie să iluminați orice zonă exterioară, cum ar fi grădina și aleea de acces. Cu toate acestea, proiectoarele noastre de exterior pentru sol și terasă nu sunt doar pentru a obține lumină, ci poate doriți, de asemenea, să vă iluminați florile din grădină, copacii sau pereții împreună cu zona de terasă. Dispunem de o gamă largă de spoturi de exterior, cum ar fi spoturi de sol cu țepi pentru evidențierea copacilor, paturi de flori și accesorii de grădină pentru spoturi LED încastrate pentru o durată de viață mai lungă și mai eficiente din punct de vedere energetic și spoturi de sol cu energie solară cu senzori de mișcare, în care energia soarelui alimentează lumina. Putem comanda, de asemenea, spoturi de sol pentru lumini cu schimbare de culoare RGB pentru a adăuga culoare zonei dvs. exterioare! Comandați astăzi iluminatul exterior pentru sol și terasă de la noi!

Aici puteți găsi lămpi încastrate, cu LED-uri și solare!

Găsiți o varietate de lumini de exterior pentru sol și terasă care vă vor satisface cu siguranță nevoile! Umpleți-vă grădina sau aleea cu spoturi de sol cu LED încastrate care vă decorează terasa cu spoturi de sol încastrate cu alb cald sau RGB care își schimbă culoarea. Proiectoarele de sol pentru drumuri și alei pot susține greutatea unei mașini, permițându-vă să vedeți în întuneric atunci când conduceți în pantă. De ce să nu vă abonați la spoturile cu LED-uri, care vor dura mult mai mult și sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, economisind bani! Avem nevoie de mai multă iluminare pentru zilele mai scurte ale anului, de ce să nu optați pentru punctele noastre de sol cu energie solară cu senzori de mișcare sau pentru spoturile de sol reglabile și înclinabile pentru a direcționa iluminatul oriunde doriți. Cu carcasele lor rezistente la intemperii și la apă, există o gamă de proiectoare de exterior disponibile, de la IP44s-IP67, în funcție de locul în care doriți să le instalați. Vedeți gama noastră de lămpi de perete în aer liber, lămpi suspendate și iluminat decorativ pentru a vă completa luminile de la sol și de pe punte!

Aveți nevoie de ajutor sau de sfaturi atunci când alegeți spoturile de plafon?

Pe lampisilumini.ro găsim că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta să găsiți lampa potrivită. Ne puteți contacta de luni până vineri, între orele De luni până vineri 10:00 - 17:00 prin e-mail, chat sau ne puteți suna. Oferim consiliere gratuită și vă ajutăm să găsiți lumina potrivită pentru dumneavoastră.

new