Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Lustre neagră

Căutați lustre negre? Consultați gama la lampisilumini! O lustră neagră oferă o notă unică interiorului. Completați-vă livingul, dormitorul sau holul cu o lustră neagră!
Lustre neagră
7 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
7 articole
Filtre
Setati descendent

Lustre negre: și mai șic

Lustrele sunt deja un obiect foarte șic, dar culoarea neagră le conferă și mai mult farmec. Lustrele noastre negre sunt disponibile în diferite stiluri. De exemplu, o lustră poate avea un cadru negru, dar și un abajur negru. Abajurul din țesătură difuzează lumina într-un mod complet diferit față de o lustră fără abajur. Jocul de lumini și umbre te va fascina!

Există o lustră neagră potrivită pentru fiecare stil și încăpere. Avem atât modele funcționale, cât și decorative, cu una sau mai multe surse de lumină. O lustră neagră nu mai este rezervată exclusiv unui castel și nici nu este kitsch. Lustrele negre moderne se integrează frumos într-un decor industrial, dar rămân în continuare atracția principală în orice cameră!

Comandați online lustra neagră perfectă

Odată ce veți vizualiza lămpile negre și lustrele din gama noastră, veți descoperi rapid că aveți nenumărate opțiuni. Vi se pare dificil de asortat o lustră neagră sau nu puteți alege? Personalul nostru este bucuros să vă ajute. Nu ezitați să ne contactați prin intermediul funcției de chat live, prin telefon sau prin e-mail!

new