Cyber week: Min. 30% reducere* >

Spoturi solare pavaj

Cumpărați spoturi solare eficiente din punct de vedere energetic la lampisilumini. Un spot alimentat cu energie solară se încarcă ușor și automat de la soare și va face grădina să strălucească.
Spoturi solare pavaj
Cumpara acum de la
Filtrele selectate
  Filtrele selectate
 1. Lămpi spot încastrate
3 articole
Filtre
Setati descendent
 1. Set-de-5-puncte-de-sol-moderne-din-otel-IP44-solar---Tiny
  Set de 5 puncte de sol moderne din otel IP44 solar - Tiny
  595,00 lei 259,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 2. Spot-la-sol,-cu-LED-uri-pe-energie-solară-IP44---Mic
  Spot la sol, cu LED-uri pe energie solară IP44 - Mic
  149,00 lei 57,95 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
3 articole
Filtre
Setati descendent

Iluminatul suprem pentru grădină: spoturi solare

Cu un spot solar în grădină, aveți un adevărat creator de atmosferă, dar și un corp de iluminat durabil, care va oferi ani de beneficii și satisfacție. Dacă amplasați spotul solar într-un loc cu disponibilitate maximă de lumină solară, spoturile încastrate în pământ, cu pivot sau încastrabile vor funcționa foarte mult timp.

Spoturi solare frumoase pentru fiecare grădină

La lampisilumini veți găsi spoturi solare potrivite pentru orice tip de grădină. Pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți, încercăm să oferim spoturi solare potrivite pentru toate tipurile de grădini. Multe dintre spoturile noastre solare sunt adaptate și pentru iluminatul cu LED, ceea ce înseamnă că veți obține o lumină sustenabilă în locuința dvs. Veți completa grădina dvs. cu spoturile solare de la lampisilumini! Pentru un aspect general frumos, vizualizați și lămpile noastre solare sau corpurile de iluminat pentru exterior cu senzori.

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi spotul solar ideal?

Nu puteți alege din gama noastră de spoturi solare sau nu îl găsiți pe cel potrivit? Nu ezitați să ne contactați. Serviciul nostru pentru clienți este disponibil zilnic pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a vă oferi sfaturi adecvate privind iluminatul, cu privire la spoturile solare din gama noastră. Funcția noastră de chat live vă permite să intrați în contact cu unul dintre angajații noștri și să obțineți răspunsuri imediate la toate întrebările dvs. Cu siguranță veți găsi spotul solar dorit la lampisilumini!

new