Lumina senzorului de mișcare în aer liber

Simțiți-vă în siguranță acasă datorită lămpilor noastre de exterior cu senzor de mișcare!

Corpurile de iluminat pentru exterior cu senzor de mișcare sunt ideale pentru iluminarea grădinii sau a terasei. În gama noastră, veți găsi diferite corpuri de iluminat de exterior cu senzori, inclusiv lămpi cu senzor de mișcare. Cumpărați corpurile de iluminat preferate la lampisilumini.ro.

Lumina senzorului de mișcare în aer liber
86 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
 1. Radiator-modern-negru-cu-LED-IP54-Solar---Elif
  Radiator modern negru cu LED IP54 Solar - Elif
  445,00 lei 99,95 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport gratuit de la 2000 lei
  • 30 de zile drept de retur
 2. Aplica-de-exterior-clasică-de-aur-antic-cu-senzor-de-mișcare---New-Haven
  Aplica de exterior clasică de aur antic cu senzor de mișcare - New Haven
  249,00 lei 185,00 lei
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
 3. Set-de-3-pete-de-oțel-incl.-LED-IP44-solar--Rox
  Set de 3 pete de oțel incl. LED IP44 solar- Rox
  249,00 lei 155,00 lei
  Stock Available IconPe stoc Order today before 20:00, shipped today !
86 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Corpuri de iluminat de exterior cu senzor de mișcare: un adevărat beneficiu!

Avem lămpi cu senzor de mișcare atât în versiune modernă, cât și clasică. Așa că veți găsi întotdeauna o lampă cu senzori de mișcare care se potrivește stilului din restul grădinii dvs. O lampă de exterior cu senzor de mișcare este ideală pentru a vă ilumina grădina sau spațiul exterior. Aceasta se pornește imediat când detectează mișcare. Acest lucru vă va ajuta să vă găsiți drumul în întuneric și va descuraja vizitatorii nedoriți. De exemplu, în gama noastră de corpuri de iluminat exterior cu senzori veți găsi aplice cu senzor de mișcare. Lămpile cu senzor de mișcare sunt potrivite și pentru spațiile umede. Toate lămpile sunt echipate cu un detector de mișcare cu infraroșu, iar unele lămpi de exterior sunt prevăzute cu un comutator sensibil la lumină, astfel încât lumina senzorului să se aprindă doar la asfințit sau când este întuneric. Consultați, de asemenea, colecția noastră de lămpi cu senzor de mișcare!

Lămpile de exterior cu senzor de mișcare, ideale pentru terasa și grădina dvs.

Datorită corpurilor de iluminat pentru exterior cu senzor, puteți lumina rapid și ușor zona exterioară fără a fi necesară nicio acțiune. Treceți pe lângă senzor și lampa de exterior se va aprinde. Cu toate acestea, puteți face și mai mult cu aceste corpuri de iluminat frumoase cu senzor. Acestea pot prezenta spațiul exterior și grădina într-o lumină frumoasă, astfel încât întreaga zonă să fie imediat mai atractivă. Adaugă cu adevărat funcționalitate și au un aspect decorativ!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi lampa ideală de exterior cu senzori de mișcare?

La lampisilumini, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți lămpile cu senzor de mișcare ideale pentru grădina sau terasa dumneavoastră. Indiferent ce căutați: o aplică de perete cu senzor sau un spot de exterior cu senzor sau o lampă solară, serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta!

new