Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Becuri LED GU10

Becurile spoturilor LED GU10 sunt esențiale ca iluminat de bază în interior.Acestea sunt adesea încorporate în spoturi. La lampisilumini, veți găsi cu siguranță becurile LED GU10 pentru a vă ilumina casa într-un mod plăcut și funcțional!
Becuri LED GU10
43 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
43 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Becuri LED GU10 ca bază perfectă

Becurile LED GU10 formează baza perfectă de iluminat pentru orice încăpere. Alegeți un spot încastrabil sau un spot montat pe suprafețe? În acest caz, de multe ori e nevoie de un bec LED GU10 ca sursă de lumină. Alegeți un bec LED GU10 cu intensitate reglabilă în 3 trepte pentru a seta lumina potrivită pentru fiecare stare de spirit. De exemplu, cu un spot rotativ și înclinabil puteți determina direcția în care vor străluci becurile dvs. LED GU10. Ideale în bucătărie, de exemplu!

O opțiune sustenabilă: becurile LED GU10

Becurile LED GU10 de la lampisilumini au putere redusă (consum de energie), astfel încât sunt eficiente din punct de vedere energetic. Becurile LED au și o durată lungă de viață. Becurile LED GU10 sunt proiectate pentru a oferi suficientă lumină cu o putere redusă. Alegeți un lumen mai mare pentru o sursă de lumină mai strălucitoare sau un Kelvin mai mare pentru o lumină mai albă. Preferați iluminatul ambiental? În acest caz, alegeți un bec LED GU10 cu lumen și Kelvin mai mic.

Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea becului LED GU10 potrivit?

Alegerea corpului de iluminat potrivit poate fi o sarcină dificilă. Mai ales că alegerea lumenului și a gradului Kelvin potrivit are o influență majoră asupra atmosferei din locuința dvs. Serviciul nostru pentru clienți este pregătit să vă răspundă la toate întrebările despre becurile pentru spoturi GU10 LED, LED E27, LED E14, LED G9, LED G4 și LED GX53. Astfel, cu siguranță veți găsi becul LED GU10 perfect pentru ce aveți nevoie.

new