Cablare

Cabluri de fibră optică în peste 10 culori diferite!

Doriți să puteți personaliza și schimba aspectul unei lămpi existente? Aruncați o privire la colecția noastră de cabluri luminoase de diferite culori și texturi pentru a adăuga caracter și vibrație stării dumneavoastră de spirit.

Cablare
12 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Oferte săptămânale

12 articole
Filtre
Setati descendent

Cabluri

O mare varietate de cabluri flexibile frumoase și strălucitoare, în diferite culori și dimensiuni. Dați un nou aspect lămpii dvs. existente sau un cablu flexibil împletit, simplu, din oțel sau transparent! Cablurile flexibile sunt excelente dacă doriți să extindeți înălțimea lămpii sau pur și simplu doriți să schimbați designul unei lămpi existente cu o culoare care vi se potrivește cel mai bine! Cu prețurile noastre mici, puteți cumpăra cât mai mulți metri doriți, adăugând cantitatea în coșul de cumpărături ca un întreg. Cu cabluri flexibile cu izolație dublă cu două și trei nuclee, avem cablurile potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Inspiră-te din propriile lămpi folosind aceleași cabluri flexibile în unele dintre lămpile tale suspendate! Cabluri flexibile ideale pentru a adăuga stil și iluminat de accent de design la decorul dvs. interior!

Aveți nevoie de ajutor sau de sfaturi?

La lampisilumini.ro găsim că există întotdeauna ajutor la dispoziția dumneavoastră. Ne puteți contacta de luni până vineri, între orele De luni până vineri 10:00 - 17:00 prin e-mail, chat sau ne puteți suna. Oferim consultanță gratuită și suntem aici pentru a vă ajuta!

new