Cabluri

Cabluri de lumină în mai mult de 10 culori diferite!
Doriți să personalizați și să schimbe aspectul general al unei lămpi existente? Aruncati o privire la colecția noastră de cabluri diferite de lumină colorate și texturate pentru a adăuga caracter și vibrancy decorul.

Cabluri
11 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
11 articole
Filtre
Setati descendent

Cabluri

O gamă largă de cabluri frumoase și luminoase flexare într-o varietate de culori si dimensiuni. Dă lampa existentă un aspect nou fie cu o împletitură, simplu, oțel sau cabluri flex clare! Cablurile Flex sunt mari atunci când doriți să se extindă înălțimea lămpii sau pur și simplu doriți să modificați proiectarea unei lămpi existente într-o culoare care se potrivește cel mai bine! Cu prețurile noastre mici, sunteți în stare să achiziționeze numărul de metri dorite, prin simpla adăugare a cantității în coșul dvs. ca un întreg. De la două de bază și trei core duble cabluri flex izolate, avem cablurile potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Ia inspirat de propriile noastre lămpi care utilizează aceleași cabluri flex pentru unele dintre lumini pandantiv! cabluri flex Ideal pentru a adăuga stil și design ca de iluminat decorativ pentru decorul interior!

Aveți nevoie de ajutor sau sfat?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna de ajutor disponibil pentru a vă ajuta. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim consultanță gratuită și noi suntem aici pentru a ajuta!

new