Cum pot returna un articol (articole)?

Nu sunteți pe deplin mulțumit de produsul comandat? Nicio problemă, la lampisilumini.ro, puteți returna produsele comandate oricând. Dacă doriți să înregistrați un articol pe care doriți să-l returnați, aveți la dispoziție 30 de zile de la data la care ați primit comanda. Trebuie doar să parcurgeți pașii simpli indicați pe portalul nostru de retur.

În cazul în care doriți să faceți retur la un articol, asigurați-vă că articolul este în starea în care l-ați primit și este ambalat în ambalajul original (în măsura în care acest lucru este posibil).

Vă rugăm să nu uitați: produsele vândute în set pot fi returnate doar în formă completă, conținând toate componentele.

 

La înregistrarea returului, veți avea nevoie doar de numărul comenzii și de adrese de email. Apoi, selectați articolele pe care doriți să le returnați și veți primi imediat o etichetă de retur la adresa dvs. de e-mail. Lipiți eticheta pe produsul ambalat și trimiteți coletul la sediul nostru prin UPS. 

Dacă doriți să returnați comanda dvs., va trebui să suportați anumite costuri. Suma respectivă va fi debitată în mod automat din contr

 

Doriți să faceți o reclamație legată de comanda dvs.?

În cazul în care ați primit un produs din greșeală sau dacă produsul este defect sau deteriorat, vă rugăm să luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți. Vă rugăm să ne trimiteți o poză sau o descriere a deteriorării sau a defectului. Dacă produsul pe care l-ați primit este defect sau deteriorat, vă rambursăm și costul de transport. Trimiteți-ne produsele retur la adresa Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Olanda.

Dacă aveți nevoie de asistență sau dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Contactați-ne prin:

Suntem disponibili în următoarele ore:
  • De luni până vineri 09:00 - 17:00