Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Lămpi oglinda

Căutați o lampă pentru oglinda din baie? La lampisilumini veți găsi o gamă largă de corpuri de iluminat pentru oglindă. Astfel, aveți combinația perfectă de oglindă și iluminat. Completați designul băii dvs. cu o oglindă de machiaj.
Lămpi oglinda
14 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
14 articole
Filtre
Setati descendent

Gamă largă de lămpi de oglindă pentru baie

Oglinda de baie cu lampă este cea care vă îndeplinește integral nevoile. Există unele variații în gama noastră de lămpi pentru oglindă. De exemplu, avem oglinzi de machiaj cu lampă care măresc de până la două ori și unele care măresc de până la trei ori.Ideale pentru o vizualizare mai bună atunci când vă machiați sau vă pregătiți.

Avem, de asemenea, lămpi pentru oglindă care pot fi înclinate și rotite, cu intensitate reglabilă sau cu fir de tragere. Un lucru pe care toate lămpile noastre de baie îl au în comun este faptul că sunt rezistente la apă datorită clasei IP de IP44. Completați-vă baia cu spoturi pentru baie: iluminatul de bază perfect.

Comandați o oglindă cu lampă

Doriți să comandați o oglindă de machiaj cu lampă, în completarea spoturilor pentru baie? La lampisilumini acest lucru se poate face cu ușurință online. Serviciul nostru pentru clienți vă așteaptă. În plus, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă răzgândi cu privire la lampa pentru machiaj!

new