Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Lustre clasicee

Veți găsi atât lustre moderne, cât și clasice în gama noastră. O lustră clasică poate avea un singur abajur mare sau mai multe mai mici. Alegeți o lustră din crom, cristal, bronz sau alamă și impresionați cu o lustră de la lampisilumini!
Lustre clasicee
22 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
22 articole
Filtre
Setati descendent

Lustre clasice: cu adevărat impresionante

Achiziționând o lustră, fie că este de epocă, clasică sau în orice alt stil, veți avea cu certitudine un punct de atracție în locuința dvs. Există atât de multe stiluri și tipuri de materiale, de la frunze de palmier aurii până la țesături translucide, încât veți găsi întotdeauna o lustră potrivită pentru interiorul locuinței dvs. Vedeți toate lustrele frumoase la lampisilumini. Avem lustre cu cristale care creează o atmosferă stilată și elegantă în dormitorul sau în livingul dvs. Sau preferați un aspect rustic? În acest caz, nu uitați să consultați gama noastră de lustre rustice.

O lustră arată frumos pe un tavan înalt, dar poate crea o atmosferă plăcută și pe unul jos. Lustrele clasice montate pe un tavan jos fac ca încăperea să pară mai mare și mai atractivă. Aveți grijă să nu treceți cu vederea lustrele clasice joase. În cazul în care lustra dvs. atârnă prea jos, trebuie să aveți grijă să nu vă loviți. Desigur, acest lucru nu este practic!

Sfaturi pentru a alege o lustră de epocă sau clasică

Doriți să aflați ce tipuri de lustre clasice sunt potrivite pentru tavanul și locuința dvs.? Nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru este bucuros să vă ajute să găsiți lustra potrivită! Putem fi contactați prin telefon, e-mail sau prin chat live!

new