Pentru cei ce nu au vacanță; 10% minus la lămpile de exterior* >

Aplice aurie

În cazul în care căutați de ceva vreme aplice frumoase, auriul poate fi ceea ce căutați fără să vă fi dat seama. Aplicele aurii sau din alamă din gama de la lampisilumini adaugă o notă neașteptată interiorului!
Aplice aurie
83 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
83 articole
Filtre
Setati descendent
Pagină

Gamă largă de aplice din alamă/aurii

Deși gama noastră de aplice este deosebit de extinsă, este posibil să nu fi găsit încă aplica ideală. Dar auriul și alama schimbă totul! Aplicele aurii și din alamă creează o atmosferă șic, clasică sau vintage în locuință. Imaginați-vă un stil baroc sau Art Deco combinat cu aplice aurii sau un stil de hotel șic cu aplice din marmură, negre sau din alamă. Aplicele de designer creează un aspect elegant. Indiferent de preferințe, aplicele aurii se potrivesc, cu siguranță!

Dacă ați văzut toate aplicele de la lampisilumini, dar vă atrag cele aurii sau din alamă, nu ezitați și comandați cu ușurință online aplica dvs. La lampisilumini asigurăm o livrare rapidă, astfel încât să puteți primi repede aplica dvs. de perete aurie!

Mai multe informații despre aplica dvs. aurie

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți sfaturi despre aplicele aurii. Suntem gata să vă răspundem la toate întrebările!

new