block 1

Cabluri și ștechere:
indicații și contraindicații!

 

Pe această pagină, veți găsi informații relevante privind cablurile și ștecherele. În primul rând, este important să știți că ștecherele și cablurile servesc la conectarea corpului de iluminat sau pentru separare în vederea conectării la o priză. Aici vă explicăm cum să conectați un cablu și un ștecher la un corp de iluminat lampă pentru a conecta lampa direct la o priză de perete.

Cumpărați acum

Diferența între ștecherele prevăzute cu împământare și cele fără împământare:

Este important să înțelegeți diferența între ștecherele cu împământare și cele fără împământare. Ștecherele cu împământare sunt prevăzute cu trei fire, în trei culori diferite.

Firul galben-verde: este firul de împământare, prevăzut cu izolație dublă, un conductor de protecție care servește la prevenirea electrocutării și/sau a incendiilor electrice. Corpurile de iluminat cu împământare sunt în principal folosite în zonele umede în casa dvs. pentru a preveni scurtcircuitul; dacă, de exemplu, are loc un scurtcircuit și interiorul corpului de iluminat se defectează, împământarea protejează lampa în mod automat, alimentarea cu curent fiind întreruptă și tensiunea fiind transferată în sol.

Firul maro: se află întotdeauna sub tensiune, prin el trece curentul de alimentare. Acesta este firul de fază.

Firul albastru: este firul nul – prin acest fir nu trece tensiune, rolul său fiind de a asigura descărcarea electricității. Este firul negativ sau nul.

block 7

Doriți să legați un cablu și un ștecher la o lampă?

Aveți o lampă pe care doriți să o modificați ca să funcționeze cu cablu și ștecher? Este foarte ușor! Trebuie doar să faceți rost de un cablu și un ștecher, cu sau fără întrerupător, în funcție de modul în care doriți să funcționeze lampa. Legați cablul la lampă și conectați-l la priză! Vă oferim o gamă largă de cabluri cu ștechere, în culori și lungimi diferite!

block 7
emico-featured