Ofertele săptămânii: Cel puțin 25% reducere la tot* >

Transport gratuit de la 500 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 500 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Transformator de mouse Osram 70VA

125,00 lei
Această promoție este validă pentru încă 2 zile
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 500 lei

  • 30 de zile drept de retur
Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

Sunați-ne
+40316306695

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.

Detalii

Transformatorul Osram este extrem de compact, variabil universal și poate fi utilizat cu ușurință în cele mai dificile instalații. Folosiți un transformator atunci când doriți să convertiți o tensiune alternativă ridicată de la 230 Volți la 12 Volți. Un transformator este la fel ca un driver, dar controlează mai multe lămpi simultan. Transformatorul de mouse Osram 70VA vă oferă opțiunea de a conecta 2 lămpi (sau 4 lămpi în funcție de secțiunea transversală a firului utilizată). Acest transformator electronic cu halogen este potrivit pentru lămpi de 12V (joasă tensiune) de la 20W la maximum 70 Watt. Este reglabil atât cu un reglaj de margine de front, cât și cu un reglaj de margine de front.
Are o înălțime de 3,5 cm și o lungime de 11 cm.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol23667
Intensitate luminoasă reglabilăNon-Dimmable
General 
EAN04050300442310
MarcăOsram
Greutate0.1 kg
Dimensiuni și greutate 
Dimensiuni generaleînălțime 3,5 cm - lungime 11 cm - lățime 5 cm
Ambalajînălțime 11 cm - lungime 6 cm - lățime 3 cm
Specificații tehnice 
Voltaj12 V
Cu cablu și stecherNu, fără cablu și fișă

Service & returnare

Service Service

Retourneren Returnare

Pur și simplu informați-ne privind returul dorit folosind portalul nostru de retur. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți la [email protected] sau apelând +40316306695 (tarif local).

  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!