Iluminat tehnic

Varietate de iluminat tehnic pentru biroul dvs., spațiul de vânzare cu amănuntul, magazinul pop-up, sau orice altceva!

Avem în stoc o gamă largă de iluminat comercial și de iluminat destinat atât pentru uz comercial, cât și pentru uz casnic. Cu o varietate de lămpi suspendate moderne și eficiente din punct de vedere energetic, spoturi încastrate și lămpi de cale care sunt atât practice, cât și funcționale pentru nevoile dvs.!

Iluminat tehnic
1793 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
  1. Oferte săptămânale

1793 articole
Filtre
Setati descendent

Iluminarea tehnica

Orice proprietate comercială are nevoie de un iluminat bun și adecvat, important este să oferiți lumina potrivită pentru magazinul, restaurantul, galeria sau sala de expoziții pentru a asigura un mediu sănătos și productiv. Lumina blândă și neorbitoare este necesară pentru a menține concentrarea și bunăstarea generală într-un spațiu eficient. Cu gama noastră de plafoniere, lămpi suspendate și spoturi cu LED-uri, veți găsi cu siguranță lumina comercială ideală și potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Vedeți varietatea noastră de lămpi în stil tradițional, retro și art deco pentru afacerea dumneavoastră!

Iluminat comercial practic și functional

Indiferent dacă aveți o casă sau o afacere mică sau mare, este foarte important să aveți o zonă uniformă și bine luminată pentru a răspândi lumina în jur. Iluminatul pe șine este o alegere evidentă și ideală în cazul în care spațiul este limitat, dar aveți nevoie de o bună distribuție a luminii, spoturile reglabile și înclinabile pot fi utilizate în aceste întreprinderi pentru a arunca o lumină echilibrată sau pentru a direcționa lumina în anumite zone. Dacă sunteți în căutarea unui iluminat discret, dar eficient, ce ziceți de spoturi cu LED sau spoturi încastrate pentru iluminat decorativ care să emită o lumină puternică. puneți accentul pe lucrările de artă din galerii sau evidențiați obiectele din vitrine. Lămpile suspendate sunt ideale pentru a fi atârnate în restaurante pentru o iluminare directă frumoasă și caldă și instalate cu variatorul potrivit pentru a controla intensitatea luminii, dar și lămpile de masă în bar sau la masă pentru a crea un mediu plăcut. Lămpile de perete pentru showroom, lumina reflectoarelor reglabilă sau în sus și în jos, mai ușor de aruncat lumina umbrită sau pur și simplu evidențiază obiectul. Securitatea este esențială atunci când vine vorba de întreținerea biroului dvs., consultați gama noastră de detectoare de mișcare și lumini de inundație cu PIR pentru garaj sau parcare. Îmbinați funcționalitatea cu designul atunci când vine vorba de spații comerciale sau de proprietăți, folosind iluminatul cu LED-uri, eficient din punct de vedere al costurilor, pentru o lumină eficientă din punct de vedere energetic și de durată mai lungă, cu avantaje clare în comparație cu iluminatul convențional și standard, fără a emite căldură și economisind până la 80% din factura de energie. Alegeți-vă designul și stilul, gama noastră de lămpi cu design modern, industrial și art deco nu numai că vă va lumina biroul cu culoare, dar va oferi proiectului dvs. de lucru sau spațiilor de afaceri iluminarea necesară!

Aveti nevoie de ajutor pentru a găsi o lumină pentru un proiect? Să ne ajuta.

La lampisilumini.ro veți găsi lămpi și lumini de o selecție largă, prin urmare, alegerea lumina potrivită, care este potrivit pentru proiectul dumneavoastră comerciale sau ar putea dovedi un pic de dificultate. Pentru a ajuta și a vă oferi informațiile relevante care aveți nevoie, luați legătura prin intermediul serviciului nostru de chat pentru a adresa o întrebare și de a primi un răspuns personal. Alternativ, puteți să ne dea un telefon sau e-mail pentru a vă ajuta să găsiți un ideal și lumini adecvate.

new