Iluminat tehnic

Varietatea de iluminat proiect pentru availabe birou, spatiu de vânzare cu amănuntul, pop-up magazine sau spectacole!
Noi stoc o gama larga de comerciale și proiectate de iluminat aferente atât pentru afaceri cât și de uz casnic. O varietate de lămpi de energie eficiente și moderne pandantiv, spoturi luminoase încastrate și lumini de cale, care sunt atât practice și funcționale pentru nevoile dumneavoastră!

Iluminat tehnic
1672 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. olympic-games

1672 articole
Filtre
Setati descendent

Proiect de iluminat

Orice proprietate comercială are nevoie de iluminare bună și suficientă, importanța de a obține lumina potrivită pentru magazin, restaurant, galerie sau show-o cameră este esențială pentru asigurarea unui mediu sănătos și productiv. Soft și o lumină orbitoare care nu este necesară pentru a menține concentrația și, în ansamblu bine pentru un spatiu eficient. Cu gama noastră de lumini de tavan, lumina pandantiv si spoturi luminoase cu LED-uri sunteți sigur de a găsi ideal și lumina comerciale potrivite pentru nevoile dumneavoastra. A se vedea gama noastră de tradiționale, retro art deco și lămpi de stil pentru afacerea ta!

Iluminat comercial practic și funcțional

Fie că aveți o casă mică sau mare sau de afaceri, este vital ca o zonă este uniform și bine luminat pentru a distribui lumina peste tot în jurul. Track de iluminat este o alegere evidentă și ideală în cazul în care spațiul este limitat, dar au nevoie de o bună distribuție de iluminat, cu spoturi reglabile și basculat vă puteți utiliza în magazine pentru a arunca lumină sau lumină directă echilibrat în anumite zone. Cauti un discret, dar mai puternic iluminat, ce zici de spoturi luminoase cu LED-uri noastre sau spoturi luminoase incastrate ca iluminat decorativ cu putere de lumină puternică. se concentreze pe lucrări de artă pentru galerii sau elemente de evidențiere pe vitrină. lumini suspendate sunt ideale pentru a fi agățate în restaurante, oferă frumos și cald iluminat direct și a instala un variator suficient pentru a controla intensitatea luminii, ce zici de masă lămpi pentru bar sau un tabel dvs. pentru a oferi un mediu confortabil. lămpi de perete pentru showroom-ul, reflector reglabil sau ca în sus și în jos pentru a arunca mai ușor de iluminat atmosferice umbră sau pur și simplu pentru a evidenția un obiect.

Securitatea este esențială atunci când vine vorba de menținerea birou, consultați gama noastră de detectoare de mișcare și lumini de inundații cu PIRS pentru garaj sau parcuri auto. Se combină funcționalitatea și design atunci când vine vorba de spatiul comercial sau de proprietate, utilizarea costurilor de iluminat cu LED-uri eficiente pentru un consum redus de energie mai mult și mai ușoare, un avantaj clar de durată în comparație cu iluminatul standard convențional, nu de căldură nu emite și poate salva până la 80 % factura de energie. Alege design și stilul tau, gama noastră de moderne, industriale și art deco lămpi proiectate nu va lumina doar până la birou de culoare, dar, de asemenea, oferă proiectul de lucru sau spatiu comercial iluminat suficient de care are nevoie!

Aveti nevoie de ajutor pentru a găsi o lumină pentru un proiect? Să ne ajuta.

La lampisilumini.ro veți găsi lămpi și lumini de o selecție largă, prin urmare, alegerea lumina potrivită, care este potrivit pentru proiectul dumneavoastră comerciale sau ar putea dovedi un pic de dificultate. Pentru a ajuta și a vă oferi informațiile relevante care aveți nevoie, luați legătura prin intermediul serviciului nostru de chat pentru a adresa o întrebare și de a primi un răspuns personal. Alternativ, puteți să ne dea un telefon sau e-mail pentru a vă ajuta să găsiți un ideal și lumini adecvate.

new