Tot ce trebuie să știți despre asta se găsește aici!
Citiți toate informațiile și apoi alegeți sursa de lumină perfectă pentru casa dumneavoastră.
Checkout using your account
Acest site este protejat cu reCAPTCHA și se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service Google.
Checkout as a new customer
Crearea unui cont aduce multe beneficii:
Comenzile în valoare de cel puțin 200 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22:00 vor fi expediate în aceeași zi.
Este posibil, desigur, să nu fiți mulțumit de produsul(e) comandat(e). Nicio problemă! Le puteți returna oricând la noi. Puteți returna produsul dumneavoastră în termen de 90 de zile.
Vă rugăm să aveți în vedere că lampa de mai sus se furnizează fără sursă de lumină, așadar, va trebui să comandați sursa separat
Lampa LED E27 reglabila G125 argintiu 4W 75 lm 1800K
Răspuns de :
Soclurile de bec se mai numesc și suporturi de bec. Soclul este piesa care face legătura între lampă (corp de iluminat) și sursa de lumină, partea becului care se introduce în dulia corpului de iluminat. Mai jos enumerăm cele 8 tipuri de soclu care sunt cele mai des întâlnite în lămpi. Tipurile ale căror denumire începe cu litera E sunt socluri cu filet, folosite la becurile care se montează prin rotație, iar tipurile ale căror denumire începe cu GU sunt socluri cu pini.
E27
Cel mai des întâlnit tip de soclu cu filet de înșurubare mare. Grosimea / diametrul este de 27 mm, soclul fiind potrivit pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 230 V, de ex., pentru majoritatea lămpilor cu LED.
E14
Soclu cu filet de înșurubare mic. Grosimea / diametrul este de 14 mm, soclul fiind potrivit pentru becurile LED ceva mai mici. La fel ca soclurile de tip E27, și cele de tip E14 sunt potrivite pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 230 V. Acest tip de soclu este des întâlnit în iluminarea ambientală, cum ar fi veiozele.
G9
Soclurile de tip G9 sunt prevăzute cu doi pini mai lați, aflați la o distanță de 9 mm unul față de celălalt. Se folosesc adesea în aplicele de perete sau de tavan mai mici.
GU10
Acest tip de soclu cu pini are un racord de tip baionetă, cu doi pini poziționați la o distanță de 10 mm unul față de celălalt. Este cel mai des folosit în reflectoare și funcționează cu tensiune de 230 V. Pinii sunt introduși în orificiile duliei corpului de iluminat, iar sursa de lumină este fixată printr-o rotire de un sfert de tură.
GU5.3
Aceste socluri conduc curentul prin doi pini metalici mici, aflați la o distanță de 5,3 mm unul față de celălalt. Se mai numesc și socluri bi-pin. Sursele de lumină cu acest tip de soclu se folosesc în principal în băi, bucătării sau în aer liber, deoarece sunt potrivite pentru tensiune de 12 V, adică tensiunea care poate fi folosită în condiții de siguranță în zonele cu nivel de umiditate ridicat. Vă rugăm să nu uitați că pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 12 V aveți nevoie întotdeauna de un transformator.
GX53
Aceste socluri sunt prevăzute cu racord de tip baionetă cu pini poziționați la distanță de 53 mm unul față de celălalt. Sursa de lumină este fixată în dulie prin apăsare, urmată de un sfert de rotire. Soclurile de tip GX53 sunt utilizate preponderent în aplice de tavan.
G53
Multe spoturi halogen sunt prevăzute cu soclu de tip G53. În zilele noastre sunt disponibile și spoturi LED G53. Acest tip de soclu este rotund și are pinii amplasați pe partea inferioară. Doar sursele de lumină de tip AR111 folosesc soclu de tip G53. Sursele de lumină de tip AR111 au diametrul de 111 mm și sunt predominant utilizate în spoturile de dimensiuni mari, montate pe suprafețe sau încastrate, care funcționează cu tensiune de alimentare de 12 V. Vă rugăm să nu uitați că pentru corpurile de iluminat care funcționează cu tensiune de alimentare de 12 V aveți nevoie întotdeauna de un transformator. Sursa de lumină este fixată cu șuruburi sau cleme.
Ce dimmer am nevoie?
Puterea unei lămpi indică în general energia necesară pentru a funcționa iluminarea LED. Nu are legătură cu intensitatea luminii, care este exprimată în lumeni. O putere mai mică înseamnă o lampă mai eficientă din punct de vedere energetic. Vrei să fii sigur că lampa ta este eficientă energetic? Verifică și eticheta de eficiență energetică.
Sensul exact al puterii variază ușor în funcție de tipul de lampă:
Numărul total de lumeni indică luminozitatea unei lămpi. Ajustați numărul de lumeni în funcție de mărimea și funcția camerei. Pentru a vă ajuta, iată o estimare a numărului de lumeni pe metru pătrat pentru diverse camere din casa dvs.
Cameră | Lumeni pe m2 |
Sufragerie | 400-500 lumeni pe m2 |
Bucătărie | 700-800 lumeni pe m2 |
Dormitor | 300-400 lumeni pe m2 |
Baie | 700-800 lumeni pe m2 |
Hol | 300 lumeni pe m2 |
Numărul de lumeni pentru o lampă poate fi găsit în descrierea produsului și în specificații. Acesta variază de la 55 la 3300 de lumeni.
Numărul de ore de funcționare indică cât timp va dura iluminatul înainte să fie nevoie să-l înlocuiți. Becurile LED în general rezistă cel mai mult: între 20.000 și 50.000 de ore de funcționare. Rețineți că durata de viață depinde de utilizare și mediu.
Termenul Kelvin (K) se referă la temperatura de culoare a luminii emise de lampă și uneori la caracteristicile de culoare ale luminii în sine. Acest lucru afectează ambianța și funcționalitatea spațiului iluminat. Valoarea Kelvin determină dacă lumina este caldă, neutră sau rece.
Până la 2700K: Lumină albă extra caldă
2700K - 3000K: Alb cald
3001K - 4000K: Alb neutru
Mai mult de 4000K: Alb rece
Dim to Warm: reglabil în Kelvin
Termenul Kelvin (K) se referă la temperatura de culoare a luminii emise de lampă și uneori la caracteristicile de culoare ale luminii în sine. Acest lucru afectează ambianța și funcționalitatea spațiului iluminat. Valoarea Kelvin determină dacă lumina este caldă, neutră sau rece.
Până la 2700K: Lumină albă extra caldă
2700K - 3000K: Alb cald
3001K - 4000K: Alb neutru
Mai mult de 4000K: Alb rece
Dim to Warm: reglabil în Kelvin
În cazul luminilor, numărul de volți reprezintă tensiunea de alimentare necesară. Tensiunea de alimentare standard în clădirile rezidențiale este de 220/230 de volți. Aproape toate luminile din gama noastră pot fi conectate la rețea. Există însă și câteva excepții (12 volți). Informațiile referitoare la tensiunea de alimentare se regăsesc în specificațiile fiecărui produs, în rubrica „sursă de lumină”. Aceste lumini necesită un transformator pentru a converti curentul de la 220/230 volți la 12 volți. Acest tip de lumini nu poate fi conectat direct la rețea, deoarece montarea fără un transformator ar distruge sursa de lumină sau corpul de iluminat.
EAN înseamnă "European Article Number" (Număr European de Articol). Este un număr unic de identificare folosit pentru etichetarea produselor în retail. Acest număr ajută la gestionarea eficientă a stocurilor, vânzărilor și logisticii. Fiecare număr EAN conține informații precum țara de origine, producătorul și un număr unic de produs, facilitând scanarea și urmărirea produselor.
Office: +31 (0)10 316 5207
Email : [email protected]
-
ÎnchisDoriți să aflați mai multe?
Citiți mai multe despre garanția extinsă
În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru
Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.