Lumini de perete

Mai mult de 7 stiluri diferite de lămpi de perete!
Lumini de perete
372 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 2000 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Oferte săptămânale

372 articole
Filtre
Setati descendent

Lumini de perete

Corpurile de iluminat de perete sunt ideale pentru o iluminare suplimentară, pentru a crea o atmosferă într-o cameră sau pur și simplu pentru a fi o piesă decorativă. Alegeți dintr-o mare varietate de aplice industriale clasice, moderne și rustice, care se potrivesc stilului și designului dvs. Indiferent de zona pentru care alegeți o lampă, puteți fi siguri că veți avea un iluminat care se potrivește anumitor spații sau decoruri. Consultați selecția noastră de lămpi de perete pentru dormitor, cameră de zi sau chiar pentru exterior.

Adăugați mai multă lumină și atmosferă în camera dvs. cu o lampă de perete.

Lumina indirectă a lămpii va conferi camerei alese o căldură instantanee, un sentiment de confort și de casă! Dacă aveți o cameră mare și aveți nevoie de o iluminare suplimentară, de ce să nu creați o iluminare în plus față de pandantivul sau plafonierele dvs. sau, dacă aveți o cameră mică, puteți crea o iluzie de lumină de perete pentru a crea spațiu și lumină. Ce-ar fi să optați pentru iluminatul cu LED-uri sau să alegeți surse de lumină cu LED-uri pentru luminile de perete, pentru un consum mai eficient de energie și o durată mai mare de viață. Și dacă asta nu e tot, ce-ar fi să vă creați propriul design! Puteți amesteca și asorta aplice de perete, alegând lampa de perete și verdeața cea mai potrivită pentru dvs. Alegeți o lampă de perete și personalizați-o cu tipul de abajur, dimensiunea și culoarea pe care o doriți, cum ar fi cupru. Acest lucru va crea lumina perfectă care se va potrivi camerei pe care ați ales-o. Este posibil să aveți unele lămpi în serie sau colecții, ceea ce vă permite să proiectați o cameră cu aceeași colecție, de la lămpi de tavan, lămpi de masă și lămpi de podea.

Aveți nevoie de ajutor sau de un sfat atunci când vine vorba de lumini suspendate?

Pe lampisilumini.ro găsim că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta să găsiți lampa suspendată potrivită. Ne puteți contacta de luni până vineri, între orele  De luni până vineri 10:00 - 17:00prin e-mail, chat sau ne puteți suna. Oferim consiliere gratuită și vă vom ajuta să găsiți lumina potrivită pentru dumneavoastră.

new