BLACK FRIDAY! Cumpărați cu reducere de minim 30%

Iluminat exterior

Mai mult de 350 de lumini în aer liber în stoc și direct disponibile pentru tine!
Iluminat exterior
557 articole
Filtre
Setati descendent
    • Transport gratuit de la 300 lei
    • 30 de zile drept de retur
    • Returnări gratuite
  1. Promoție Black Friday

557 articole
Filtre
Setati descendent

Iluminat exterior

lumini de exterior sunt ideale pentru a asigura o iluminare suplimentară sau pentru a decora gradina, terasa si parcare. lumini în aer liber vin în diferite forme, care sunt potrivite pentru diferite funcții. În aer liber lămpi toate vin cu clasificarea IP care indică nivelul de protecție împotriva apei și a prafului, IP44 protejat împotriva stropirii cu apă IP65 și de mai sus, care sunt protejate împotriva apei grele și a prafului. În selecția noastră largă de lumini în aer liber sunteți sigur de a găsi frumos și un ideal lampă care se va potrivi nevoilor dumneavoastră de lumini cu LED-uri, spotIights la sol lumini de perete în aer liber și babale. În funcție de ce tip de stil sau atmosfera pe care doriți să creați, aveți vaste opțiuni de lămpi pentru a alege. Pentru terasa sau punte alege din gama largă de spoturi la sol decorative, care va emite lumina frumos, Spike de iluminat cu LED-uri pentru pat de trandafiri sau arbuști de grădină, ceea ce despre podea sau pe masa lămpi pentru a îmbunătăți luminozitatea sau pentru a crea o lumină frumoasă confortabil și atmosferic. O gamă largă de lămpi cu senzori pentru ușa din față sau de lumini de inundații LED pentru a asigura o iluminare puternică pentru domenii cum ar fi garaj. Avem un mare și decorative lumini solare eficiente ecologică și energetică pentru a deveni o parte din iluminat în aer liber și în afara.

Decorative în aer liber lumini cu caracteristici unice.

La lampisilumini.ro veți găsi o mare colecție de lumini decorative si unice, care vor adăuga culoare și stil pentru gradina sau patio. Alegeți din gama noastră de bolarzi care vin în diferite culori și dimensiuni, care va aprinde calea ta gradina sau drum de acces. Cum despre luminile noastre cu LED-uri eficiente energetic, care va continua pentru a ilumina în zona aleasă de mai mulți ani sau despre modul în care noastre lumini de perete sau tavan care vin cu senzori de mișcare, care ar putea fi o iluminare suplimentară de securitate care ar putea fi necesar. proiectoarele noastre la sol, care pot merge adanc in subteran este foarte bine protejate împotriva deteriorării și sunt impermeabile, unele dintre spoturi noastre la sol poate dura până la greutate 5000KG, prin urmare, permițându-i să fie ideal pentru aleea ta. poli noastre vârf sau la grădină sunt perfecte pentru evidențierea copaci și flori în seara, creând o atmosferă frumoasă și primitoare în timpul serilor de vară. Renunțați pentru RGB lumini LED-uri colorate sau becuri cu LED-uri pentru a adăuga culoare la care doriți în grădina ta.

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi atunci când vine vorba de iluminat exterior?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea lampa dreapta în aer liber. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim sfaturi gratuite și vă vom ajuta să obțineți lumina potrivită pentru tine.

new