Transport gratuit de la 500 lei

Comenzile în valoare de cel puțin 500 lei beneficiază de livrare gratuită! Comenzile plasate până la 22:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Politică de retur de 30 de zile

Câteodată se întâmplă să nu fiți complet mulțumit de produsul comandat. În astfel de cazuri, puteți returna produsul respectiv. Ne vom ocupa noi de el. Puteți returna produsul comandat timp de 30 de zile de la data livrării.

Cadru de acoperire Peha 1-fold living white

29,95 lei
Această promoție este validă pentru încă 7 zile
Cu TVA Inclus

Transport gratuit de la 500 lei

  • 30 de zile drept de retur
Aveți nevoie de ajutor
de la echipa noastră?

Echipa noastră vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână.

Sunați-ne
+40316306695

În fiecare săptămână prețurile noastre pot fi diferite, în funcție de stocul disponibil și de vânzările din săptămâna precedentă. Prețurile pot, de aceea, crește, scădea sau rămâne neschimbate. Ziua în care prețul este fixat din nou este indicat de număru


Economia afișată este întotdeauna în funcție de prețul recomandat. Acest preț recomandat (MSRP) este prețul recomandat de producător pentru produsul respectiv. Lampisilumini indică prețul recomandat ca preț de referință.

Detalii

Completeaza-ti casa cu rama de acoperire Peha alb simplu living. Cu designul său atemporal, acest cadru de acoperire se potrivește perfect cu orice comutator. Marca ETH garantează calitate și durabilitate. Cu dimensiunile ambalajului compact de 0,5 cm înălțime, 8,2 cm în lungime și 8,2 cm în lățime, acest cadru de acoperire este la îndemână și elegant. Îmbunătățiți-vă comutatoarele cu aspectul rafinat al cadrului de acoperire alb viu al lui Peha.

Mai multe informații

Mai multe informații
Detalii produs 
Număr articol14833
Intensitate luminoasă reglabilăDa, comutator reglare intensitate luminoasă neinclus
General 
EAN04010105201819
MarcăETH
Dimensiuni și greutate 
Ambalajînălțime 0,5 cm - lungime 8,2 cm - lățime 8,2 cm

Service & returnare

Service Service

Retourneren Returnare

Pur și simplu informați-ne privind returul dorit folosind portalul nostru de retur. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți la [email protected] sau apelând +40316306695 (tarif local).

  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur

Întrebări produs

Nicio întrebare deocamdată. Fiți prima persoană care adresează întrebarea!