Cumpărați acum cu EXTRA reducere! 10% reducere EXTRA la comenzile cu valoarea de peste 865 lei

Becuri halogene

Becuri cu halogen disponibile Frumos și atmosferic!
Becuri cu halogen sunt mari alternative la becurile incandscent, deoarece acestea au o durată de viață mai lungă și caldă frumoasă de culoare albă. Ele sunt cu 30% mai eficiente energetic decât alte becuri standard.

Becuri halogene
6 articole
Filtre
Setati descendent
6 articole
Filtre
Setati descendent

Becuri cu halogen

Căutarea becul cu halogen din dreapta care se potrivește nevoilor dumneavoastră poate fi complicată din cauza varietății de masă disponibile. Noi vă putem ajuta prin consilierea și îngustarea căutarea pentru bec cu halogen, care se va potrivi nevoilor dumneavoastră și lămpi .. De la becuri clare și vizibile cu halogen cu filament pentru economisire a energiei luminarile, le puteți găsi toate la lampisilumini.ro .

O gamă largă de becuri cu halogen!

Avem o gamă largă de diferite tipuri de becuri cu halogen, variind de la becuri Edison Snec mici G9s, în funcție de tipul de bec aveți nevoie de care se va potrivi cu lampa. Becurile sunt principala sursă de iluminat, prin urmare, luminozitatea este importantă, vom evidenția fiecare putere și a fluxului luminos oferit oferindu-vă posibilitatea de a alege cât de luminos ar dori camera dumneavoastră să fie sau ce timp de ambianta pe care doriți să creați. Compliment gama noastră de candelabre cu becuri decorative lumânare cu halogen sau de a folosi clare becuri cu halogen cu filament pentru lumini suspendate, lumini de perete sau lămpi de masă și de podea. Halogen lumini de la branduri, cum ar fi Calex, Pharox și QAZQA sunt toate disponibile și gata să cumpere de la noi astăzi! Veți găsi mai mare colecție de diferite becuri cu halogen de la E14, E25 la G9 și GU10, care este sigur pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Aveți nevoie de ajutor sau sfaturi atunci când vine vorba de halogen becuri?

La lampisilumini.ro veți găsi că există întotdeauna ajutor disponibil pentru a vă ajuta în găsirea bec potrivit pentru tine. Ne puteți De luni până vineri 10:00 - 17:00 contactați prin e-mail, chat sau ne puteti suna. Noi oferim sfaturi gratuite și suntem aici pentru a ajuta!

new