10% reducere suplimentară la tot* >

Înscrieți-vă pentru 50 lei + 50 lei reducere!

 Începeți anul în forță cu 50 lei + 50 lei reducere dublă la înregistrare! Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și primiți imediat 50 lei reducere în caseta dvs. de e-mail. La începutul lunii februarie veți primi a doua reducere 50 lei, care este valabilă pe tot parcursul anului*. Beneficiați de reducerea dublă la înregistrare pentru dvs. sau pentru a oferi cadou!

Codul de reducere poate fi utilizat doar dacă valoarea comenzii este de cel puțin 500 lei . Prima reducere este valabilă până la 31 ianuarie, iar a doua reducere este valabilă pe tot parcursul anului 2024! *Reducerea o veți primi atunci când vă înscrieți sau sunteți deja înscriși la newsletter-ul nostru. Valabil la o cheltuială de la 500 lei .

Vă rugăm să rețineți! Pentru a participa la această promoție, trebuie să acceptați modulele cookie de marketing. Vă puteți schimba preferințele folosind butonul de mai jos. Apoi reîmprospătați pagina pentru a vă înscrie pentru o reducere extra.

  • Transport gratuit de la 500 lei
  • 30 de zile drept de retur


Mai multe motive pentru a vă înscrie!

  • Oferte exclusive - Fiți la curent cu cele mai recente promoții și reduceri exclusive.
  • Inspirație și sfaturi - Newsletter săptămânal plin de inspirație și sfaturi pentru spații interioare și exterioare.
  • Produsele cele mai recente - Fiți primul care primește informații despre noile colecții și produse din selecția noastră de iluminat.